Allmän Kärnvapenförståelse

2019-07-31

Rusta upp till dess att….Var det ju sagt, ja!

Detta uttryckte Donald Trump för länge sedan:

Ja,”vi måste rusta upp vår kärnvapenarsenal till dess att människor förstår den verkliga innebörden av kärnvapen” /D. Trump

Så meningen är uppenbarligen att det är bättre att människor förstår innebörden av kärnvapen på ett annat sätt än vad som de gör idag och av en eller annan anledning så känns det inte riktigt som att Sverige då hamnar helt utanför den diskussionen – som även inom kort kommer att handla om det kalla krigets uppkomst.

Donald Trump sade alltså även detta från början:

”Om inte Ryssland kommer till oss och Kina kommer till oss och de alla kommer till oss och de säger:” Låt oss alla bli smarta och låt ingen av oss utveckla dessa vapen ”, sade Trump då, ” men om Ryssland gör det och om Kina gör det och vi följer avtalet, är det oacceptabelt. Så vi har en enorm summa pengar att spela med istället för vår militär. ”

RT.COM
Having dismantled two of the three pillars of nuclear non-proliferation, the US now apparently wants to let the last one crumble as well. National Security Adviser John Bolton has said the New START is unlikely to get extended.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram