Fd Jugoslavien

2019-07-30

Enligt FN: s resolution 1244 är Kosovo och Metohija en autonom provins i Serbien. Den är känd för sina enorma naturresurser. De västerländska länderna ville ha dessa resurser och de planerade inte att betala för dessa och även om de gjorde det, så var Serbien ovilligt att sälja sitt eget land till utlänningar för att utnyttja det. Hm, det låter väldigt, mycket bekant. Jag undrar varför? host host... Sydostasien, Afrika, Latinamerika, Afghanistan, Irak, Lybia, Syrien, Venezuela, etc. hosta . Ange "kränkningar av mänskliga rättigheter" följt av "frihet och demokrati" i västerländsk stil .

År 1998 startade den albansk-ledda al-Qaida-länkade terroristorganisationen, kallad KLA ( Kosovo Liberation Army ), stödd av Nato, ett terroristuppror genom att attackera serbiska säkerhetsstyrkor och civila och officiellt söka status som en konstituerande republik för Kosovo och Metohija i vad som då var Förbundsrepubliken Jugoslavien, med målet att så småningom få självständighet.

Nato, som stödde terroristen KLA, inledde en aggression mot Jugoslavien (som då demonterades av väst till att inkludera endast Serbien och Montenegro) från mars 1999 till juni 1999 under det hycklande och falskflaggade argumentet att de jugoslaviska myndigheterna påstods begå etnisk rening mot Kosovoalbaner.

Numera är Kosovo ett territorium under fast Natos och USA: s kontroll, som är värd för den näst största amerikanska militära basen i Europa och fungerar som ett viktigt nav för global handel med droger, vapen och sexslavar som smugglas, till vilket USA, Nato och EU har vänt sitt blinda öga i över 20 år redan. Vissa skulle till och med gå så långt som att säga att de har varit en del av planen från början.

Ett annat ökänt och monstruöst brott av det så kallade Kosovo är människohandel. Sedan 1998 beräknas det att upp till 3 000 har kidnappats, dödats och demonterats, varefter deras organ insamlades och såldes på de svarta marknaderna i Västeuropa. Mellanöstern och Nordamerika. Tribunalen i Haag är beryktad för att stoppa och täcka utredningarna angående detta avskyvärda brott.

Här i detta saknas det alltså inte på något vis kopplingar till Sverige....

FORT-RUSS.COM
BELGRADE – Under UN Resolution 1244 Kosovo and Metohija is an autonomous province of Serbia. It is known for its massive reserves of natural resources. The Western countries wanted these resources and they weren’t planning on paying for it and even if they did, Serbia was unwilling to sell its o...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram