Djup Förändringsrädsla

2019-07-02

Den goda nyheten är att vi är vid liv, mycket mer levande, alltmer medvetet medvetna och det är vad som driver dem vi makten till att bli helt galna, vi ser tingens ordning allt mer klart ur deras perspektiv. Den materialistiska Elitens tankesätt är att vi är mindre än insekter, en population av arbetande kött som inte förtjänar att leva av annan anledning utom att ge dem frukost på morgonen och serva dem i deras kollektivistiskt materialistiska upphöjda tillvaro.

Verkligheten har gjort detta klart sedan ett antal årtionden, men inte så många ägnar ändå detta någon uppmärksamhet, trots att materialismen bygger på individens projicerade självbild för andra människors reaktioner. Vad vore en lyxbil värd om ingen blev avundsjuk och så vidare. Ovanstående människosyn kommer förresten ur eugenik rörelsen från den första delen av förra århundradet, som stängdes på grund av sin arroganta antihumana dragkraft, men de bara gick under jorden. De har nu krupit upp från deras överflödande emotionellt havererade socioekonomiska avlopp och täcker ytan av samhället sedan dess.

Vi köpte många av oss, obetänksamt nog, tidigare argumentet om att vi själva var en möjlig del av av ”det så kallade vinnande laget”, men det var vi aldrig och vi var heller aldrig menade att få vara med ibland de ”utvalda”. Vi trodde också att om vi bara lät dem vara ifred med sin dumhet så skulle de låta oss vara ifred. Men vi lärde oss också någonting om oss själva av detta, vi lärde oss att vi aldrig får släppa taget om oss själva i detta och då särskilt den kritiska granskningen av grunderna till vad vi känner och upplever för känslor, så vi utvecklades. Vi förstod att vi måste alltid fortsätta att försöka utveckla oss själva. Även om det gjorde ont så var det helt nödvändigt, vi måste lida – betala priset – hela vårt lidande känslomässigt för att berikas med visdom värd namnet.

På andra änden av skalan. Att världens ledare får ett telefonsamtal för att visa upp sig på scenen för olika iscensatta händelser är det direkta beviset för en själsligt tom kall och mörk kabal bakom världspolitiken, men få skulle fortfarande kunna känna igen det. Vem har samordnat detta? Vilka påtryckningar fördes fram som argument för att alla blint skall rusa och bekänna sin trohet? Svaret är enkelt Egoismens skal skapar ett allt kallare mörkare och tommare psykosocialt tillstånd efterhand som den växer.

Hur som helst, världen är inte precis överengagerad i att titta på varför, den själv reagerar som den gör, bara vad de, visades och fick berättat för sig. Ett mycket, mycket sorgligt tillstånd för mänskligheten där vi kan konstatera att mycket känslomässigt lidande ännu återstår att betala för visdomen för väldigt många människor.

Vår styrka är ändå därför också vår gemenskap i förståelse för nödvändigheten i att utveckla våra egna individuella känslomässiga grunders koppling till verkligheten och ur denna källa, vårt agerande synkront - synkronicitet. Kraften i åtgärder sprungna ur denna källa övertrumfar allt.

När vi smälter samman i detta till en sammanhållande kraft för att nå ett tydligt mål börjar saker förändras, även om det till en början bara var subtilt energiskt, vi kan känna det och vi kan se det tydligt nu. Det är därför ord är så kraftfulla, de styr och påverkar våra tankar. De justerar sinnen och skapar en likriktande altruistisk kraft i en gemensam förståelse för ett mål som motverkar egoismen, vilket är det mest kraftfulla vapnet vi har. Vi lever nämligen hellre tillsammans än vad vi vill dö ensamma.

Återigen, det är därför de nu är så angelägna att begå alla dessa vilseledande ock känsloskapande handlingar och alltså de nu aktuella intensifierade hårdare tagen mot yttrandefrihet, som har en så typisk Orwellsk form, de är rädda för den förändring som de ser att de måste genomgå i sig själva.

Dessa hårda realiteter reser sig framför våra ögon och etableras dagligen när de rullar ut sin agenda. Det är inte vackert och det är uppenbartt alltmer absurt motsägande hela tiden, men de spelar ut detta kort om och om igen och verkar fortfarande komma undan med det. När allt kommer omkring, de kontrollerar media så det är hur det hela verkar. Men det är inte fallet i verkligheten. Brexit är beviset för detta, det var verkliga människor som röstade och trots att makten försökte fuska så räckte inte fusket. Fler människor vaknar varje dag och börjar säga ”inte mer, det räcker nu!” När individer och deras familjers liv är direkt hotade börjar det äntligen stå klart och rätt handling sparkar i igång. Och människor ligger nu enskilt mycket sämre till känslomässigt än vad de vill ge sken av utåt.

Detta är vad den Djupa Staten förutser och det är därför den militariserade uppbyggnaden av den repressiva kraften i samhället sker. De vet att detta kommer att gå illa för dem. För när allt kommer omkring så vet vi ju faktiskt vilka som har utformat detta eskalerande vansinne.

Så ja, vi kan dansa i regnet till rytmen av vårt nyfunna medvetande i universum, men i den nya gryningen av det medvetna medvetandet, måste vi vara vakna och växande medvetet medvetna och inte i förnekelse eller medvetet naiva - omedvetna, då stannar vi och rör oss bakåt i en föränderlig omvärlds verklighet. Vi måste fortsätta utvecklas som människor, alltså även med oss själva för att bättre kunna nå andra, vi måste alla alltid öka både rörelsen framåt för vidgat medvetet medvetande utåt, baserat på ett vidgat medvetet medvetande inåt i oss själva för att kunna skapa – nå – ökad synkronicitet utåt tillsammans.

Vi måste alltid ägna oss åt demontering av illusionerna av allt vad vi kan – genom upplysning – samtidigt som vi håller dynamiken i medvetandetillväxten vid liv ur allt fler perspektiv.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram