Det Är Svenskt IV

2019-05-29

Fel tid, fel plats och fel utrustning!

Det är svenskt!

Så somna om och stör inte den befolkning som faktiskt håller på att vakna upp!

Precis som att ett kollapsande banksystem vore någonting som kunde hanteras av politiker då bankerna kontrollerar betalningsinfrastrukturen, my ass!

Jävla byfånar som är alldeles för sent ute eftersom systemet är skuldmättat och skulderna upp till mättnadsgraden har ackumulerat ränta alldeles för länge och sedan har man dessutom ovanpå detta förvärrat situationen genom att flöda den finansiella delen av ekonomin med likviditet, för att upprätthålla och inflatera de finansiella tillgångspriserna för att kunna vidareexpandera den räntebelastade skuldmassan på så vis - alltså genom mer belånade huspriser och aktiepriser - genialt!

Dräneringen - deflationen - av realekonomin upphörde märkligt nog lika lite som Pilsnerfilmsmatadåren nådde inflationsmålen, who could ever have guessed...

Nej kära vänner, nu har de intellektuella gatloppens tid kommit och de moraliska paragonerna kommer inte att få uppleva den artighet som tidigare har bjudits dem, så enkelt är det med den saken.

Förlåtelse skall dock ges till den som söker den, men det sökandet kräver uppriktighet i förhållande till felande för att vara meningsfullt....

Bilden kan innehålla: 2 personer, text
Allt kommer med stor sannolikhet att gå ut på att rädda bankernas ägare och systemets funktion intill dess att befolkningen bryter loss moralhaveristerna från spakarna.

Dan Sandström Vad menar de med "det egna kapitalet"?
Carl Norberg Eget kapital är ett begrepp inom redovisningsteori och beskrivs oftast som skillnaden mellan en organisations tillgångar och skulder. Eget kapital är därmed det kapital som kan sägas utgöra organisations egna medel.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram