Frankrike I Afrika

2019-05-28

SÅ, vad måste då göras för att Afrika skall få ett utökat självbestämmande - ja förutom då naturligtvis att Ericssons närvaro inte bara konstateras?

Sedan 1963 har inte mindre än än 22 afrikanska presidenter, sedan de kommit till makten, blivit mördade av Frankrike, eftersom många av dem hävdade sitt oberoende och vägrade att följa med kolonialmakten.

Det senaste av dessa ledare är Muammar Gaddafi. De flesta av kupperna och morden utfördes utfördes av SDECE, DGSE och DST. Dessa är tre franska underrättelsetjänster som har störst rykte om sig att utföra kupper och mord i Afrika.

Sedan Charles de Gaulle har de franska myndigheterna förnekat afrikaners rättigheter på detta sätt. Räkna antalet kupper som Frankrike har ritat upp och genomfört i Afrika, det förtjänar åtminstone ett klagomål till den Internationella brottmålsdomstolen (som är helt värdelös - vår anmärkning) mot den franska staten.

Franska brott är välkända och dokumentärer översvämmer franska och afrikanska tv-stationer som dokumenterar hur Frankrikes får misstankar mot sig för att mörda, fängsla och plundra i Afrika. Den externa dokumentationen och spionprogrammet (SDECE) ansvarar för Frankrikes felaktiga informationskampanjer från och i Afrika.

DGSE är den främsta hemliga tjänsten utomlands, som är ansvarig för kontrollen av "svartskinnade ledare", uttrycket Frankrike använder för att beskriva en afrikansk marionettpresident under dess kontroll. Det finns en annan också, DST (Direction of Homeland Security) som handlar om interiör och yttre säkerhet i Frankrike. Det är ansvarigt för att skydda Frankrike mot "farorna med invandring". DST, som är en politisk polis, samarbetar med annan politisk polis som tillhör diktaturer runt om i världen - SÄPO i Sverige. Efter DGSE, DST och SDECE finns det Directorate of Military Intelligence, byrån som ansvarar för Frankrikes militära propaganda under konflikter i Afrika.

AFRICANGLOBE.NET

WIKI:

DST:s huvudsakliga uppgift är kontraspionage inom Frankrike. Sedan sovjetblockets fall har dock dess uppgifter kommit att förändras och idag arbetar man även med terroristbekämpning, antispridningsarbete (med avseende på känsliga eller militära material samt vapenteknik) och skydd av landets ekonomiska och vetenskapliga tillgångar.

DST motsvaras i Sverige av Säpo, även om deras uppgifter inte överensstämmer fullt ut.

 Pierre Schori skriver så här...
Bilden kan innehålla: text
  • Ronny Edlund Mohammar Ghaddafis Libyen, paradiset på jorden, 700 svenskar har anmält Sveriges riksdag för folkmord, för att ha deltagit i mördande av 163.000 civila Libyer, män, kvinnor, och barn, i samarbete med Jasplan och Natos tunga bombflyg, ett citat, jag är inte rädd för människor, bara för bomber..... 😔
  • Carl Norberg Ronny, har du funderat på varför SÄPO åkte och pratade med DST för att ta reda på vad Kegö, Barrling och Ebbe kommunicerade..
    Både Ebbe och Holmér dog väl av samma sjukdom?

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram