Dagen då befolkningen hellre betalar för namnet på vad de äter än för möjligt tillgodogörande av födoämnesinnehållet.
https://www.facebook.com/CarlJNorberg/posts/10216782291004433
https://www.psychologytoday.com/us/blog/diagnosis-diet/201904/the-carnivore-diet-mental-health?utm_source=Diagnosis%20Diet%20Website%20Subscribers&utm_campaign=12664a6c8f-EMAIL_CAMPAIGN_2019_04_28_06_50&utm_medium=email&utm_term=0_9c1de9d3bb-12664a6c8f-111851717&fbclid=IwAR1CVHORJFjY9suq5AfwUq1U3XpFJ8aba9nATS5sThL5O8nAnOYuoVHvWUU
https://www.di.se/nyheter/ikeas-kottbullar-snart-utan-kott-mer-hallbar-variant/?fbclid=IwAR1oOrIiCUZl1-q5XNJxWZ7S1zpv5YApYMUqFgsywdMFYgoR0zPoSEh9SGY
Nu är det faktiskt mycket svårt att inte se ett mönster i detta, som mer rimligt måste vara grundat på ett givet syfte - som inte alls är vad som uppges vara syftet..
Billiga skräp-kolhydrater och låga NPU-värden, gynnar ju rätt ovillkorligen kostnaderna inom livsmedelsindustrins produktion och vidare sedan läkemedelsindustrin på grund av belastningen på organismen - individens metabolism.
Menar någon på allvar att detta inte är tillkommet grundat på en tanke.
Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.