Med Facit I Hand

2019-04-01

Dessa individer skall då kanske inte omgående helt uteslutas från möjligheten att ha verkat för den Djupa Statens räkning - den internationella entitet vars Saudiska del till stor och avgörande omfattning satt inhyst på Ritz Carlton i Riyadh BTW....

Arkansas, ja vad tänker man på då...

"CIA varnade förmodligen andra myndigheter om att den specialoperationsutbildning som saudierna kunde ha mottagit genomfördes av Tier 1 Group, ett Arkansas-baserat företag som en del av den pågående kontakten med Saudi."

Washington planerade också att starta ett bredare utbildningsprogram för Saudi, som utvecklades av ett privat företag som heter Culpeper National Security Solutions med hjälp av några tidigare CIA-tjänstemän.

Culpepers styrelse leddes under tiden av Michael Morell, den tidigare verkställande direktören för CIA, som enligt uppgift upphörde med projektet efter det högprofilerade mordet.

Khashoggis mord störde uppenbarligen Washington och "Riyadhs" i alla fall tidigare planer, eftersom det breda utbildningsprogrammet sattes i väntläge, i avvaktan på ett godkännande av utrikesdepartementet - någonting som man tydligen inte hade sedan tidigare med andra ord.

Utbytesprogrammen mellan USA och Saudiarabien, som de ertappade team-medlemmarna deltagit i, hävdas också att de avbrutits av händelsen.

Med andra ord så gällde det med facit i hand, för MbS att förhindra mordet och inte tvärtom

rt.com
At least some Saudi agents involved in the grisly murder of journalist Jamal…

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram