Politisk Röta & Mygel

2019-02-27

Nämen

"Det är inte konstigt att politikerföraktet breder ut sig när så mycket mygel sker i maktens korridorer. Det förekommer nog i alla partier, men det som nu försiggår i SD Sundsvall, och även distriktet Västernorrland (eftersom det styrs av samma personer) måste tas på stort allvar.

Hur stoppar vi sånt här, korrumperade politiker som skor sig och inte leds av demokrati? De artiklarna som är aktuella i media nu om läget i SD lokalt är korrekta, och det är än värre.

De artiklarna som är aktuella i media nu om läget i SD lokalt är korrekta, och det är än värre, skriver signaturen NN i Sundsvall.

Jag vet, jag har varit nära och väldigt engagerad men tappade gnistan totalt av allt och tystnade när jag insåg att sånt här kan jag inte försvara. Vetskapen att SD-toppen kommit undan med sitt sätt att bluffa i flera mandatperioder suger.

Googla så kommer ni att upptäcka ett mönster. Intriger och konstiga konflikter, misstanke om ekonomiska oegentligheter och annat.

Det handlar om skattepengar. Vi betalar.

Hur kan det vara rimligt att man anställer en anhörig till SD-toppen i Sundsvall som sekreterare? En person som även sitter i fullmäktige sedan flera perioder trots att hen inte ens kan läsa ärendena då hen inte ens kommer in på sin surfplatta? En marionett enbart.

Sedan anställer man ytterligare en anhörig till samma SD-topp, för andra omgången, som politisk sekreterare. Den personen har hittills inte arbetat för partiet utan var totalt osynlig hela första perioden, en tolv månaders anställning 2015–2016. Hen har alltså nu påbörjat ny period med än högre lön, som skattebetalarna står för. Är det okej?

Dessutom, att nuvarande gruppledare fick gruppledartjänsten med tillhörande lön i samma veva som han skrev under den politiska sekreterarens anställning är mygel och ruttet så det står härliga till.

Jag är heller inte förvånad om dessa personer är skyldiga till en hel del ekonomiska oegentligheter, det återstår att se om de blir granskade.

Som övriga vittnen i artiklarna hittills vill jag inte gå ut med mitt namn av rädsla för repressalier.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram