Planned Parenthood & Margaret Sanger

2019-01-20

Hillarys förebild Margaret Sanger är på många håll och på goda grunder mycket kontroversiell. Man försöker därför officiellt mörka Sangers bedrifter. Sanger var fixerad vid ras och eugenik. Hon kallade de svarta i amerika för ogräs som ej bör existera. Sanger ville förhindra svarta från fortplantning för att på så sätt få mer vita superiora barn och mindre av de dumma svarta ogräs som förstör Amerika. Polariseringsambitionerna skall naturligtvis inte underskattas i detta

Tvångssterilisering, preventivmedel och kontrollen över de gamla slavarna genom att få i dem i program som gick under namnet välfärd, så man kunde styra deras liv i detalj. Planned Parenthood är sprunget ur Sangers idéer, som Hillary hyllar.

Planned Parenthood är en organisation som sägs jobba främst med kvinnors hälsa, men kritiken mot Planned Parenthood blir efterhand allt starkare och påpekar att PP inte enbart tjänar pengar på aborter – utöver organförsäljningen – och därför tvingar fram detta genom övertalning. PP tjänar ju inte heller exakt något på preventivmedel enligt de som vet, så därför är alltså abort att föredra.

Planned Parenthood har märkligt nog – ja faktiskt nästan lite regnbågsfärgat – också fått pengar för landsomfattande kampanjer för att lära små barn (förskoleålder) om sexualundervisning och könsneutralitet och identitet, något som spridit sig över världen och inte bara av mer konservativa anses som direkt förkastligt.

Även demokrater i USA ser ofta snett på detta med sexifieringen av små barn och Hillarys rasistiska förebild Sanger som öppet förespråkade utrotningen av ”svart ogräs.” Svenska demokrater av Social modell har ju den historia som de har av en anledning So2speak!

Så påminner vi oss därför om de svenska kopplingarna och den Svenska sociala demokratiska ingenjörskonsten på 1930 talet och vilka som finansierade och låg bakom den rasbiologiska forskningen med till exempel Lundborg, Retzius och Montelius – alltså Rockefeller Foundation i grunden, som alltså finansierade även Margareth Sanger och det det rasbiologiska Kaiser Wilhelm institutet i Tyskland – numera Herbert Planck.

Idag, har ränderna väl inte precis gått ur så där väldigt mycket i den kalla Nord och egentligen så är ju Anglozionistdårar som Hillary och Madeleine Albright, bara moraliska karaktärsmässiga blåkopior på Margareth Sanger, så egentligen är det ju inte så underligt att historien upprepar sig.

Vi undrar kanske stilla, eller noterar artigt snarare, att eftersom visdom bygger på helat lidande som i sin tur får ses som närmast definitionen på kravet av känsloupplevelser, så tycks den mänskliga dumheten inte ha några mera direkta begränsningar, precis som att den Svenska visdomen måste förtjänas genom sina bearbetade känsloupplevelser.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram