Djup Maktkamp Under WWII

2018-12-28

Förhållandet mellan det IG Farben - som utgjorde kärnan i den Djupa Staten och som låg bakom Adolf Hitlers uppgång och fall - och den politiska ledningen för Tyskland var inte fullt så okomplicerad som många kanske tror, men den svenska rollen bakom uppkomsten var av en omfattning som inte många förstår och varför USA och de allierade var tvingade att släppa Wallenbergs efter Washingtonförhandlingarna är i ljuset av detta helt uppenbart.

Som ingen direkt främling för Sverige, hade Hewitt många inflytelserika kontakter, bland annat den rika affärsmannen Jacob Wallenberg. Han hade träffat Wallenberg 1932 medan han i Stockholm företrädde en förvaltare i konkursen för International Match Corporation - ett Kreugerbolag.., ett amerikanskt holdingbolag. Under företagets omorganisation hade Wallenbergs fått kontroll över Swedish Match Corporation - Tändsticksbolaget - och dess avlägsna internationella dotterbolag. Mer än ett decennium senare, i augusti 1943, när krig rasade i Europa, kontaktade Hewitt igen med sin gamla bekantskap. Eller så var det alltså tvärtom..

"Tre månader skulle gå innan Wallenberg och Hewitt skulle träffas igen. Under tiden hade Himmler utsetts till inrikesminister av Hitler, vilket gjorde honom ännu starkare. När Jacob Wallenberg äntligen återuppträdde - hade varit i Tyskland eller någon annanstans i Europa - rapporterade han att motståndssituationen hade förändrats i Tyskland på grund av ökat fokus från Gestapo på militären, särskilt Abwehr-dissidenterna och vissa framstående civila med vilka de var allierade i widerstanden. Enligt Hewitts rapport var det Wallenbergs uppfattning att de enda alternativen till Hitler var Himmler, främst bakom Waffen SS och Gestapo eller Wehrmacht hemliga oppositionsceller om de kunde överleva Gestapo trakasserier och samla arméns huvuddel före att Hitler blev medveten om vad som pågick och förstörde dem. Det hade emellertid redan blivit mycket klart för Hewitt att den hemliga "organiserade" oppositionen mot Hitler var en komplicerad sak."

Så på tal om tidpunkten när Adolf Hitler vände sig emot sina uppbackare som Wallenberg och situationen uppbackarna emellan, alltså kampen om dominans inom den Djupa Staten. Att Nazi-Tyskland var helt genomsyrat av den Djupa Statens intressen är liksom inte längre en fråga, det var en omständighet i sak!

I stället för ett fantastiskt mysterium är fallskärmshoppet av Hess mycket mer en förklaring om den historiska verkligheten som uppträder på det uppenbara sättet tack vare den 180 graders förändring av beteendet från USA ifråga om sitt engagemang i kriget efter händelsen.

Eftersom historien skrevs av de som vann kriget, är vad det inte kommer att förklara, eller till och med inte nämna, att den Djupa Staten England och USA hade helt olika skäl för finansieringen av Adolf Hitlers planer. Medan Englands del ville att Tyskland skulle krossa alla andra mindre koloniala imperier för att befästa sin egen, förstöra den farliga Sovjetunionen och även avvisa varje europeisk jude till Palestina för att skapa naturresursflödeskontroll genom Israel för att slutligen genomföra Balfour-resolutionen från 1917, var de amerikanska delen av den Djupa Statens mål definitivt inte detsamma som de var i England.

Faktum är att ett av dem var diametralt motsatt: de hade helt enkelt finansierat Hitler för att krossa det gamla brittiska kolonialväldet och helt överta rollen som den hegemoniska ledaren i den nya världsordningen som enligt John McCain infördes 1946. Reducerad till en mycket enklare formel så försökte Wall Street ersätta City of London. Genom att invadera England och då särskilt London, en liten del av huvudstaden som fungerar som en självständig stat, skulle Hitler ha förstört City-imperiet. City of London var världens finansiella kraftcenter och rikaste kvadratkilometer på planeten som är värd för Bank of England, London Lloyd, Londonbörsen och alla andra brittiska banker . Allt pekar på det faktum att amerikanska banker och industrier hade beväpnat Hitler till tänderna för att ge en dödsstöt rakt i hjärtat av det brittiska rikets finansiella system.

Efter ett och ett halvt århundrade av ett globalt imperium som sträckte sig över 17.000.000 kvadratmiljoner eller en tredjedel av planeten, blev England plötsligt efter WW2 reducerat till en amerikansk vassallstat 1944.

Minns hur Roosevelt och Stalin var delaktiga i att dela världen vid Jaltakonferensen, medan Churchill var kvar ute på sidan av banan? Logisk analys och omständigheter bevisar att denna teori är den utan jämförelse mest troliga angående Hess-uppdrag.

Syftet med denna resa får slutligen en perfekt logisk mening och att tro att Hess aldrig träffade Churchill eller någon annan City-representant i ett så viktigt ögonblick är bara löjligt. Biträdande Führern hade fallskärmshoppat för att berätta för England vad de amerikanska bankirerna förväntade sig från Tyskland, men också att Hitler var redo att förråda sina huvudfinansiärer under vissa förutsättningar. Führern satsade på det brittiska riket på lång sikt och trodde att Tyskland skulle få dela en del av Imperiet, än en annan av Hitlers felbedömningar av framtiden eftersom han också hade hävdat att det tredje riket skulle finnas i 1000 år.

Churchill kom överens med Hess så långt, eftersom Tyskland angrep Sovjetunionen nästa månad, eftersom det enda andra alternativet för Tyskland var att invadera England för att uppfylla sitt kontrakt med sina amerikanska finansiärer, med samma förhoppningar om att dela deras version av hegemonin. Tyskland och England fortsatte att drabba samman sporadiskt de närmaste månaderna, men det var främst krig för profit. Förstöra städer, sänka fartyg mitt på havet, spränga stridsvagnar i öknen, inget som inte kunde byggas om eller återköpas av det militärindustriella komplexet, och särskilt ingenting av verklig strategisk betydelse. Och igen, det blev det bara allvarligt mellan dem efter Stalingrad, den militära vändpunkten för andra världskriget.

I en normal och sanningsenlig värld, som de flesta av oss tycker om att föreställa sig den, så hade fred mellan Tyskland och England diskuterats i ett tredjeland genom ett officiellt möte mellan de två regeringarna. Verkligheten förklarar emellertid det annars oförklarliga faktumet att Tyskland ville behålla uppdraget en total hemlighet för någon som utövade inflytande i Tyskland. Eftersom Hess landade på en avlägsen bondgård i Skottland, insåg bankirerna i USA snabbt att deras första stora proxy, nazisterna, inte arbetade för dem längre och att om de hoppades kunna leda den nya världsordningen efter kriget, så var de tvungna att gå in i kriget och få slut på det själva, snabbt.

Det är mycket tydligt varför detta mäktiga tyska dilemma, som var på väg att forma världen fram till idag, inte kunde diskuteras över en telefonlinje eller skrivas på en rulle som skulle bäras av en duva, varför varje dokument om detta hölls i hemlighet. Eftersom det här visar hur förrädiska ledare för dessa två moraliska försvarare av mänskliga rättigheter och demokrati kan vara, till och med mot varandra. Skulle att avslöja dokumenten också avslöja deras lögner för att hålla alla okunniga om den verkliga historien, eftersom den obehagliga sanningen på Hess-uppdraget förändrar vår hela uppfattning om kriget, men ännu mer, av vår värld.

Slutsats
När Hitler insåg att alla hade listat ut uppdraget om uppdraget, fick han panik och han blev den första som förklarade att hans gamla vän hade blivit galen och hade rymt från Tyskland. Det tog många år för fru Hess att få se sin man igen när hon fick besöka honom i Spandau i 30 minuter. När hon frågades om hennes man var galen i en filmad intervju svarade hon: ”Genom att läsa alla bokstäverna han skrev till mig under åren kan jag säga att om Rudolf är galen, är jag det också.”

WW2 delade första och andra delarna av den ursprungliga New World Order-planen som - möjligen - inrättades 1773 av Amshel Mayer Rothschild: British Colonial Empire ersattes av det öppna amerikanska imperiet. Samma plan för världsdominans, men City of London skulle nu behöva dela dominansen med en handfull andra och allt snabbare framväxande intressen.

När Rudolf Hess sa att han hade kommit till England för att rädda mänskligheten, kunde han ha pratat om den mindre onda dominans som det brittiska imperiet och Tyskland skulle ha hållit över hela världen jämfört med den totalitära ” Djupa Staten” som nu är vår verklighet?

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram