Sketet Dravel Från Bibi

2018-11-02

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu hävdade att Iran är "den starkaste kraften i den militanta islam" och sade att man hade avvärjt "terroristattacker" från den islamiska republiken.

Han gjorde kommentarerna på en presskonferens tillsammans med sin bulgariska motsvarighet Boyko Borisov i kuststaden Varna på torsdag.

Att Israel har uttryckt att man ser ISIS som en strategisk tillgång, vill inte Bibi minnas verkar det som nu.

"Militär islam attackerar oss alla. Den attackerar araber, attackerar européer, attackerar israeler, attackerar alla. Det militära islams starkaste kraft är den iranska regimen; Den förtär en nation efter den andra i Syrien, Libanon, Irak och på andra håll. Och den dödar civila runt om i världen. Vi avslöjade nyligen flera iranska försök att starta terroristattacker på Europas jord. "

Allvarligt talat...inte ens Bibi kan på allvar tro att särskilt många skall köpa sketet dravel som detta längre, alldeles för många känner nu till Operation Ajax från 1953 och vidare vem som låg bakom "revolutionen 1979, samt att den Djupa Staten faktiskt fortfarande existerar i Iran i en eller annan omfattning.

Att Sverige och Danmark befinner sig där de är, kan ju faktiskt inte exakt uttryckas komma som en överraskning för särskilt många som har funderat det allra minsta på detta.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram