En Handfull Veckor

2018-11-02

På tal om alla som gnäller på att vi förklarar detta med reflexiv kontroll som strategisk metod för opinionsbildning.

En verkligt total överraskning! Men snart går inte heller detta att missförstå, inte ens som en hjärnlat svensk indoktrinerad till patologisk moralfilosofi!!!

"Det finns inget bevis mot Ryssland, men åtgärder vidtas", sade visst Vladimir Putin förra månaden. "Här säger människor att ett mord hände i Istanbul, men inga åtgärder vidtas. Människor behöver finna ett gemensamt förhållningssätt till sådana problem. "

Alltså att släppa hörnflaggan och komma in i matchen genom att börja tänka själva i en åtminstone något större omfattning!!!

I media rapporteras det om den saudiska kronprinsens påstådda samband med mordet och kungariket fortsätter att insistera på att Mohammed bin Salman INTE var involverad i hans framstående kritikers död. Som en del av den pågående undersökningen av saken så fortsatte Riyad med att arrestera 18 misstänkta och utsåg kronprinsen att övervaka utredningen.

USA kommer alltså att behöva en "handfull fler veckor" för att avgöra om Saudiarabien på något sätt skulle straffas för mordet på Jamal Khashoggi, har Mike Pompeo nu sagt och vidare noterat att Riyadh fortfarande är en "stor partner" som betjänar USA: s nationella säkerhet.

USA granskar sanktioner mot de individer som vi har kunnat identifiera hittills ... som var inblandade i det mordet, berättade Pompeo för KMOX-radio i St. Louis, enligt Reuters. "Det tar oss nog en handfull fler veckor innan vi har tillräckligt med bevis för att faktiskt sätta dessa sanktioner på plats, men jag tror att vi kommer att kunna komma dit."

Ja det tror minsann vi också och vi tror dessutom att det dessutom kan komma att handla om Militära domstolar och att det förfarandet kommer att godkänna av den amerikanska högsta domstolen.

Och för att komma tillrätta med den Djupa Staten i Iran och för att envar som tänker och som inte är alltför känslostyrd skall kunna vara riktigt säker på vad det är som egentligen uttrycks i sak:

Förutom att skapa "enorma möjligheter" till amerikansk "rikedom", är Konungariket Saudiarabien fortfarande en "solid partner" i USA: s ansträngning att "förändra" Irans beteende, sade Pompeo. Allt ovanstående är delar av "amerikanska nationella säkerhetsintressen" som det amerikanska ledarskapet "inte kan glömma".

Det är alltså det ena eller andra som nu gäller i detta, antingen så finns den Djupa Staten någonstans, eller så finns den ingenstans - alltså det finns inga globalistiska intressen överhuvudtaget i så fall!

Om detta nu uttrycks på så vis som det görs här av RT, som att det gäller en radiointervju med Pompeo, då är detta faktiskt bara vad det är!

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram