Svenskt Beteende I Saudi Arabien

2018-11-01

All goda människor i det Saudiska Kungahuset är nu uppenbarligen mycket oroade och har anammat ett närmast svensk politiskt beteende - a.k.a att beskylla motparten för egna missgärningar.

Ahmad berättade att den saudiarabiska kungafamiljen som helhet inte är ansvarig för kriget i Jemen - bara kungen och kronprinsen.

" De är ansvariga för brott i Jemen. Berätta för Mohammed bin Salman att han skall stoppa kriget."

Utifrån detta vill vederbörande alltså uppenbarligen att vi skall tolka det som att Kung Salman och MbS verkar för den Djupa Statens fromma, vilket då märkligt nog inte tycks vara uppfattningen hos det västerländska underrättelsetjänstkollektivet och att Bibi åker till Oman för att propagera för att det inte skall byggas järnväg mellan Nordostafrika och Iran, det är helt enkelt inte sant....

Prins Bandar och Prins Turki är alltså verkligt hedervärda människor som inte alls hade mer än bara fingrar i syltburken gällande 9-11 och förmodligen så var det den dåvarande 16-åringen MbS som var hjärnan bakom hela den operationen, för att bara nämna några saker.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram