Meningslös Teater

2018-10-29

Man kan väl utan vidare spisning säga att situationen i Mellanöstern och utgången av Midterms i USA, skiter inte mindre än högaktningsfullt i den svenska politiska marionetteatern, man vet mycket väl vem som kontrollerar telekominfrastrukturen och därmed betalningssystemen och underrättelsetjänstkollektivet.

Däremot så är det det svenska politiska etablissemangets självpåtagna - såväl som beordrade - uppgift att verka för trovärdigheten i den politiska kulissen så att befolkningen skall fortsätta att löpa i partiseringspolitikens rännarbanor.

Att det skuldmättade valutafinansiella systemet står inför ett haveri beroende på bristande räntekostnadsförsörjningsförmåga är någonting som etablissemanget måste undvika att adressera till varje pris, men nu finns det alltså inte trovärdighetsmässigt utrymme kvar längre inom kulissen för att skapa nya politiska kombinationer, så nu återstår bara det mer nakna införandet av den mer repressiva staten och hur man väljer att hantera den pilsnern kommer vi snart att få se.

Annie get your Gun kanske..

Ett nyval blir nog för svårt att hantera och eftersom inget riksdagsparti adresserar problemet med den Djupa Staten, så blir det likafullt helt meningslöst och bara mer av samma meningslösa trams.

Ja om detta inte främst är en provballong - ekot erfar..

sverigesradio.se
Enligt Ekots källor kommer Socialdemokraternas Stefan Löfven tvingas…

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram