Adaktusson & Islamismen

2018-09-30

För Adaktusson är ju inte bara en ytterligare skitnödig Zionist - likt den vi träffade på i natt, från KDU, som av en slump - som vet vad som väntar för Israels vidkommande och som därför känner att man måste göra utspel.....

Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman (MbS) medgav alltså i en omfattande intervju redan för rätt länge sedan i The Atlantic, att saudiarabiska medborgare har finansierat terroristgrupper och ganska fantastiskt – att israelerna har rätt att leva fridfullt i sitt eget land – ännu en indikator på att förhållandet mellan Riyadh och Tel Aviv ”stärkts.” Vi kan väl dock notera att såväl Beseq som Saudiericsson är privata intressen som inte exakt saknar kopplingar till Sverige

"När det gäller finansiering av extremistiska grupper utmanar jag alla om de kan ge några bevis för att den saudiska regeringen finansierade terroristgrupper. Ja, det finns människor från Saudiarabien som finansierade terroristgrupper. Det här är emot saudiarabisk lag. Vi har många människor i fängelse nu, inte bara för finansiering av terroristgrupper, utan även för att stödja dem." – Atlantic

Bin Salmans kommentarer kom bara dagar efter att en amerikansk domare avvisade Saudiarabiens begäran att avvisa rättegångar som anklagar landet för att ha deltagit i attackerna den 9/11.

Fallen är baserade på rätten mot sponsorer av terroristact (Jasta), en lag från 2016 som ger ett undantag till den rättsliga principen om suverän immunitet, så att offrens familjer kan ta utländska regeringar till domstol.

Så med avseende på att Zionister av numera uppenbara anledningar inte sällan ser ISIS som en strategisk tillgång och det Saudiska kungarikets flyktiga blandning av autokratisk reglering och Wahhabi-ordförandeskapet, drar vi oss till minnes prins Khaleds uttalande ifrån början på sommaren, när alltså vederbörande sa att islamisk terrorism skulle explodera i regionen och över hela världen utan en framgångsrik kupp från utsidan av kungafamiljen: ”Så om Saudiarabien faller in i kaos , kommer det att bli globalt kaos, och landet [Saudiarabien] kommer att vara en källa till terrorism för hela världen, eftersom landet kommer att stödja och upprätthålla internationell terrorism ”, sade Prins Khaled.

Även om vi naturligtvis vill tillägga att medan den saudiska regimen presenterat sig som ‘brandman’ mot terroristbrasor, är landet i verkligheten den av den Djupa Staten understödde pyromanen som sedan ett knappt halvsekel tillbaka använder sina wahabistiska miliser utomlands , särskilt på platser som Nordafrika och Syrien.

Frågan blir därför numera retoriskt för alla utom svenskar, är det MbS eller Khaled som är den dåliga parten? Vem vill sekularisera?

Ahaaaa.. han menar att antingen så hjälper Europa till med att få bort MbS, eller så kommer underlåtenheten att falla tillbaka på Europa…jo jag tackar jag, det var inga blyga ord och just när den Djupa Staten i Washington har hamnat i ett aldrig tidigare skådat blåsväder…då känner gamle Lasse Adaktusson att Europa är hotat...

”Khaled varnade vidare för att mer omvälvning kommer att komma och hänvisade till MbSs allra första handling efter att ha kommit till makten – hans ökända insamling av närmare 400 kungliga och andra framstående tjänstemän, som kanske var mindre än helt lojala och låste dem i Riyadhs Ritz Carlton, där några enligt uppgift torterades och gjordes klara för att överlämna sina förmögenheter. Vi tror nog dock mer på att några faktiskt sitter inlåsta på för ändamålet lämpligt ställe i avvaktan på militärdomstol - vilket är en process som den amerikanska Högsta domstolen måste godkänna....

OM MbS stannar vid makten kommer det att resultera i en fortsatt ”vulkan” av instabilitet enligt Khaled, som förklarade: ”Jag skulle vilja säga till européerna att situationen i Saudiarabien liknar en vulkan som håller på att bryta ut. Om det utbrottet sker så kommer det inte bara att påverka situationen i Saudiarabien eller Arabien i övrigt, utan det kommer också att påverka dig. ”

Vi skulle nog därför nu vilja säga till Khaled inför vad som komma skall, att då vill det nog till att han agerar själv för att ställa tingens ordning tillrätta mer i enlighet med verkligheten istället för en anpassning till enskild sanning.

Naturligtvis så inser väldigt många att ägandet på den svenska börsen är en ren teater, så för svenskt vidkommande i allmänhet så kunde vi faktiskt inte bry oss mindre och vi kan i den delen låta verkligheten ha sin gång, medan vi själva koncentrerar oss på upplysning.

varldenidag.se
Islamism är ett hot mot samhället. Det vidhåller Europaparlamentarikern…

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram