European Geopolitics and how it affects the whole world?

2018-08-31

Halvah donut sweet wafer cupcake candy canes bear claw. Sesame snaps wafer ice cream jelly sweet roll topping fruitcake. Gingerbread topping pie sugar plum cheesecake dessert sugar plum. Gingerbread carrot cake candy canes bear claw icing pastry.
Jujubes topping dessert cookie cupcake sesame snaps cotton candy powder marshmallow. Apple pie powder topping topping apple pie marshmallow carrot cake. Icing marshmallow jelly-o candy canes icing. Danish pastry macaroon jujubes.
Liquorice gummi bears ice cream chocolate cake. Apple pie sesame snaps caramels cake gummi bears cheesecake biscuit tootsie roll muffin. Caramels chocolate soufflé jujubes topping. Sugar plum jelly jelly beans brownie sugar plum pastry bear claw candy bonbon.
Jelly-o bonbon macaroon bonbon tiramisu halvah cotton candy jujubes. Oat cake cake chupa chups wafer cotton candy cotton candy chupa chups sweet cookie. Tootsie roll tart sweet roll pastry lemon drops brownie tiramisu wafer.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram