Kungliga Lögner, Släktförhållanden & Nazism

2018-07-15
En av de största PR-bluffarna någonsin som begåtts av den brittiska kronan, är att kung Edward VIII, som abdikerade tronen 1938, på grund av hans stöd för nazisterna, var ett svart får, en avvikelse i en i övrigt opåverkad Windsorlinje. Nazismen var en skapelse av den Djupa Staten bakom IG Farben.

Ingenting kunde alltså på den tiden ligga längre från den då rådande verkligheten - än den allmänna uppfattningen. Hegemonin ifråga tycks faktiskt vara närmast homogen även ur det perspektivet på betraktelsen - så stor lögn som möjligt gäller.

Den brittiska monarkin, och City of Londons ledande bankirer som alltså inte exakt sällan utgjorde en del av IG Farben, stödde entusiastiskt Hitler och nazisterna, finansierade Führerns valkampanjer, och gjorde allt för att bygga upp den nazistiska krigsmaskinen, via IG Farben för Storbritanniens planerade geopolitiska krig mellan Tyskland och Ryssland.

För att som alltid återetablera kontrollen över strategiska naturresursflöden betalningsinfrastruktur och betalningsmedel.

Stöd för Nazi-stil på folkmord har därför givetvis alltid varit i centrum av huset Windsors politik och långt efter avsägelsen av Edward VIII, vidhöll Merry Windsor sina direkta ”nazistiska” kopplingar. Så när prins Philip, en av grundarna tillsammans med prins Bernhard av Nederländerna, av Världsnaturfonden (WWF), berättar för en intervjuare att han hoppas att återfödas som ett dödligt virus för att hjälpa till att lösa befolkningsproblemet på jorden, så tycks han bara göra vad som kommer naturligt för en ättling av den Anglozionistiska mest kungliga av det kungliga i oligarkin.

Men för att komma bortom såpoperan och verkligen förstå Windsors av i dag, är det bra att börja med prins Philip. Inte bara var han utbildad i Hitlerjugends läroplan på Wellanderskt manér, utan hans tyska svågrar som han levde med, blev alla högt uppsatta figurer i nazistpartiet.

Innan hans familj tvingades i exil, hade prins Philip varit i successionslinjen till den grekiska tronen, som inrättades efter en brittiskt-driven kupp mot sonen till kung Ludwig av Bayern, som blev kung Otto I (f.1 Juni 1815 – 26 Juli 1867). Efter att ha avsatt Kung Otto 1862, körde City of Lonon en talangtävling, sökande efter en efterträdare, vilket resulterade i valet av prins William, son till den blivande arvtagaren och brorson till den danske(!) kungen, kronprins Christian. År 1862 blev prins William av Danmark installerad som kung George I av Grekland, och gifte sig med en dotterdotter till tsar Nikolaj I 1866.

Prins Philip är ett barnbarn till drottning Victoria, och han är släkt till de flesta av de nuvarande och tidigare krönta huvudena i Europa, däribland sju tsarer. Prins Philips mor var prinsessan Alice av Battenburg, som var dotter till prinsessan Victoria av Hessen, vars mor var en annan prinsessa Alice, Victorias andra dotter och tredje barnet. Äktenskapen av prins Philip systrar stärkte definitivt de tyska aristokratiska banden.

Under 1931-1932, gifte sig Filips fyra äldre systrar enligt följande: Margarita med en tjeckisk-österrikisk prins vid namn Gottfried von Hohenlohe-Langenburg, ett barnbarnsbarn till Englands drottning Victoria; Theodora med Berthold, markgreve av Baden; Cecilia med Georg Donatus, storhertigen av Hessen-by-Rhen, också ett barnbarnsbarn till drottning Victoria; och, Sophie med Prins Christoph av Hessen.

Tre av Philip svågrar var alltså en del av en grupp tyska aristokrater som var dels anglofiler och pro-nazistiska Zionister på samma gång och som fortfarande är en existerande subversiv kraft i Tyskland av i dag.

Hans Kungliga Höghet Prins Bernhard, kunglig gemål till drottning Juliana av Nederländerna och far till den nuvarande drottning Beatrix, medgrundare och blev den första chefen för Världsnaturfonden (WWF..) i oktober 1961.

Bernhard av Lippe-Biesterfeld, född den 29 juni 1911 i Jena, död den 1 december 2004 i Utrecht, var en tyskfödd nederländsk prins, gift med och prinsgemål till drottning Juliana av Nederländerna och far till Beatrix av Nederländerna. Han var brorson till den siste regerande fursten av Lippe, Leopold IV. Den 29:e maj 1954 höll Bilderberggruppen sitt första möte på Hotel de Bilderberg i Oosterbeek i Nederländerna, under värdskap av prins Bernhard. År 1961 var han alltså behjälplig med att skapa Världsnaturfonden och blev dess förste ordförande. Syftet var inte alla människors väl eller lika behandling, det behöver knappast tilläggas eller utvecklas vid det här laget.

Som nyutexaminerad jurist var prins Berhard - helt häpnadsväckande nog - anställd av, tadaaa: I.G. Farben i Paris. Fram till 1936 var han medlem i SA och Reiter-SS samt i nazistpartiet. År 1935 lärde han känna prinsessan Juliana. Som furstlig och protestant var han acceptabel som svärson och tronföljarinnans gemål.

När Lockheed – samma gamla vanliga företag inom den Djupa Staten – skandalen tvingades Prins Bernhard att avgå från sina viktigaste offentliga funktioner år 1971, ersattes han av prins Philip. Prins Bernhard, som likt prins Philip, rekryterades till den eko-fascistiska kulissen, hade alltså också starka rötter i den Anglozionistskapade nazistiska rörelsen. Faktum är – som Kalle Sjölin brukade säga -att hela Huset Oranien hade det: Drottning Wilhelmina, mor till den framtida drottning Juliana, gifte sig med en playboy som tiggde pengar för Hitlers räkning; Juliana gifte sig en SS-man (Prins Bernhard); och, Drottning Julianas dotter Beatrix gifte sig med en tidigare medlem i Hitlerjugend.

Så vem som bestämmer vad i detta? Tjaaaee det är som alltid Echelons herde som verkar utan att synas.

Prins Bernhard blev först intresserad av nazisterna 1934, under sitt sista studieår vid universitetet i Berlin. Han rekryterades av en medlem av den nazistiska underrättelsetjänsten, men arbetade först öppet i det motoriserade SS. Bernhard åkte till Paris för att arbeta för det gamla vanliga företaget - IG Farben, som banat väg för nazisternas ekonomiminister Hjalmar Schacht som etablerade slav – arbetsläger – systemet, dock inte utrotning, genom att bygga koncentrationsläger för att bland annat omvandla kol till syntetisk bensin och gummi - en verksamhet där IG Farbens verksamhet i svenska Ljungaverk inom kort kommer att hamna i ljuset av verkligheten.

Bernhards roll var att bedriva spionage på uppdrag av SS. Enligt den April 5, 1976 numret av Newsweek, var denna roll en del av en speciell SS underrättelseenhet inom IG Farbenindustrierna, det fanns även enheter från Gestapo på plats i exempelvis Ljungaverk i Sverige. Något som alltså har uppenbarats i vittnesmål vid Nürnbergrättegången, men nu även framkommer dokumenterat på andra håll samtidigt.

Hur som helst,när Bernhard lämnade SS för att gifta sig med den framtida drottningen Juliana, undertecknade han sin avskedsansökan till Adolf Hitler, Heil Hitler! William Hoffman skriver i sin bok Drottning Juliana: ”Spänningarna [över äktenskapet] minskade inte när Adolf Hitler lämnade sitt eget gratulationsmeddelande. Tidningar uttryckte att ”det vore bättre om den framtida drottningen hade hittat en gemål i något demokratiskt land i stället för i tredje riket”. ” Det här är alltså mannen som rekryterade Prins Philip till miljön av fascism, men prins Philip s egna nazistiska rötter sträckte minsann ut sig redan långt tidigare än så.

Hitlerjugend och Universalfascism var väl vad de var redan då, så även genom påverkan av hans syster Theodora, så blev unge Philip skickad till den med det Wellanderskt-klingande namnet Tyska skolan....... i närheten av Bodensjön som hade grundats av Bertholds far, Max von Baden, som arbetade genom hans sedan länge personliga sekreterare, Kurt Hahn.

Under första världskriget, hade prins Max von Baden varit kansler, medan Oxford-utbildade Hahn först tjänstgjorde som chef för Berlin UD:s underrättelsetjänst, då som särskild rådgivare till Prins Max i förhandlingar om Versaillesfördraget. Von Baden och Hahn hade inrättat en skola i en flygel, Schloss Salem, som sysselsatte sig med en kombination av klosterväsendet och nazisternas styrka-genom-glädje-system. Några andra som fanns med i kommittéväsendet efter Versailles var som bekant svenskar..

Först som en anhängare av nazisterna, kom Hahn, som var en del "judisk", snart i trubbel med SS eftersom allt inte gick att korrumpera, dölja och kom därför att stödja de mer centrala delarna av nazistpartiet. Vad Hahn verkligen hade blivit är vad som Henry Kissingers vän, Michael Ledeen har benämnt som en universell fascist - globalist, i betydelsen av Vladimir Jabotinsky, greve Coudenhove-Kalergi, Strasser bröderna, och andra fascister som de inbitna nationalromantiska nazisterna inte ville ha något att göra med. Det är lite som att " antisemiter är judars bästa vänner" till dess att de inte är det längre och då har de blivit till något annat.

Även om både Hahns kraftfulla kontakter och den korrumperade strukturen givetvis tillät honom att undkomma koncentrationslägren, var han tvungen att lämna skolan som han grundade i Tyskland före Philips ankomst dit och han etablerade en ny skola i Skottland, som kallas Gordonstoun. Vilken skulle spela en viktig roll i att fostra alla gossebarn mellan drottning Elizabeth II och Philip. När Philip anlände till Hahns skola i Schloss Salem, var den under kontroll av nationalromantiska Hitlerjugend och nazistpartiet, och läroplanen hade blivit nazistisk ”rasvetenskap” påhittad av Ernst Rudin och finansierad av Rockefeller Foundation - på tal om Bill Gates och den amerikanske presidenten i dagar som dessa..

Hahn blev rådgivare till utrikesdepartementet i London och manade till politisk undfallenhet baserad på att det tilltalade de centristiska nazisterna. Philips anhöriga arbetade för SS. Maken till Philips syster Sophie, Prins Christoph, omfamnades av nazisterna, som såg honom som en kanal till en undfallenhetsfraktion i Storbritannien som personifierade av kung Edward VIII.

Genom att gå med i nazistpartiet 1933, blev Prins Christoph 1935 chef för Forschungsamt (direktoratet för vetenskaplig forskning), en särskild underrättelseoperation som drevs av Hermann Göring, och han blev också SS – överste inom Heinrich Himmlers personliga stab han var en klockren Anglozionist. Forschungsamt använde elektroniska spaningsmetoder för att övervaka nazistpartiet, samtidigt som de arbetade med Gestapo mot den katolska kyrkan, de religiösa judarna - precis som zionistgangsters så ofta tycks ha gjort - och såklart mot arbetsmarknadsorganisationerna.

Enligt en version så gällde att :när rykten om homosexualitet spreds mot kapten Ernst Roehm, vände sig Himmler till Forschungsamts tjuvlyssnare, och beordrade långa knivarnas natt som följd. Vilket naturligtvis även var det mest säkra sättet att manifestera en lögn genom reflexiv kontroll.

Den äldste av Prins Christophs och Sophies barn hette Karl Adolf, efter Hitler. Senare skulle Prins Philip främja dennes utbildning. Prins Christophs bror, Philip av Hessen, gifte sig med en dotter till kungen av Italien, och blev officiell kontaktperson mellan dessa nazistiska – fascistiska regimer. Mussolini tillsattes av samma bankirliga som vanligt genom Volpi Di Misurata och Italien blev precis som Japan en "axelmakt"..

Fyra år efter att prins Philip lämnade Schloss Salem för att delta i Gordonstoun Academy i Skottland, den 16 november 1937 , så fick Philip veta att hans syster Cecilia och hennes man Georg Donatus, ärftlig storhertig av Hessen-by-Rhen, hade kraschat i ett av Görings Junkerflygplan på en resa till London för Georges brors bröllop. Enligt den brittiska tidskriften Private Eye, blev begravningen en samlingspunkt för ledande nazister och deras undfallande allierade.

Prins Philip själv hade utvecklat hemlighetsfulla band med kung Edward VIII, som fortsätter efter att Edvard avsattes 1938. Faktum är också att en av de centrala figurerna i 1930-talets Nazi brittiska backup-kanal var Filips farbror och sponsor, Lord Louis Mountbatten av Burma (ursprungligen, Battenberg, alltså en gren av huset av Hessen). Tills han tvingades abdikera, hade kung Edward VIII haft fullt stöd av Dickie Mountbatten.

Genom mycket av andra världskriget, upprätthölls hemliga kanaler för kommunikation mellan den brittiska kungafamiljen och deras pro-Hitler kusiner i Tyskland, av Lord Mountbatten, genom sin syster Louise, som var kronprinsessa av naturligtvis pro-nazistiska Sverige som redan då utåt sett var en Anglozionistkoloni, med ett dolt enormt inflytande i den Djupa Staten

Louise var prins Philips moster. Även Buckingham Palaces ryktesspridning har försökt att skildra denna krigstida samarbete med fienden som enbart familjekorrespondens, i kanalen ingår tydligen meddelanden från prins Philip hemliga bundsförvant, hertigen av Windsor (fd Edward VIII). Den 20 November 1995, rapporterade Washington Times, något som bygger på nyligen upptäckta portugisiska Secret Service-filer först publicerade i London Observer, att hertigen av Windsor hade varit i nära samarbete med nazisterna i Spanien och Portugal för att underblåsa en revolution i krigstida Storbritannien, som skulle störta Churchill regeringen, avsätta sin bror kung George VI, och tillåta honom att återta tronen, med drottning Wallis [Simpson, den amerikanska för vilken han abdikerade tronen] vid sin sida. Om detta berättas det även i en bekant melodi av Karl Gerhard. Portugisiska underrättelsetjänstuppgifter visade att Walter Schellenberg, chef för Gestapo kontraspionage, var en kontaktpunkt i denna komplott.

Efter Schellenberg träffade den spanska ambassadören i Portugal, Nicolas Franco, bror till fascistiska general Francisco Franco, berättade ambassadör Franco för en portugisisk diplomat: Hertigen av Windsor, fri från ansvar för kriget i oenighet med engelska politiker, kunde vara mannen att sätta i toppen av Imperiet.

Oavsett, korrespondens var gömd i Sophie och prins Christophs slott Kronberg, kung George VI kände sig därför i juni 1945, tvungen att skicka den tidigare MI-5 officeren Anthony Blunt, för att samla upp denna korrespondens.

Drottning Elizabeth II insisterade enligt rapport på att det inte finns något förhör av Blunt om hans hemliga resa till slottet. Vilket gör det inte mindre än anmärkningsvärt att det startas ett utbyte av information i saken mellan kung George VI och president Eisenhower, hur som helst så har House of Windsor alltid varit desperata att undanhålla de sekretessbelagda handlingarna från Kronbergs slott som föll in i amerikanska arméns händer, långt bortom den normala tiden. Helt klart var att prins Philips beskyddare Lord Dickie Mountbatten, Mountbattens syster kronprinsessan Louise och Philips svåger Prins Christoph av Hessen inte alltid bara utbytte julhälsningar.

Så var finns då dessa handlingar idag…..

https://sv.wikipedia.org/.../Sibylla_av_Sachsen-Coburg-Gotha
https://www.youtube.com/watch?v=Go85lnKF2W8
37097608_10214678361727516_7784467386064699392_n
Sam Sš Gustaf Josefsson Tadaa om du gillar utmaningar ta dig an det här
Gustaf Josefsson Tadaa Yep. Det tog mig typ 2 min att googla fram rena lögner och faktafel i den texten. Och hann bara till tredje stycket.
Det är lätt att skriva vackra sagor om man inte behöver hålla sig till fakta.
Carl Norberg Så vad exakt är det då som är fel, det räcker liksom inte med att påstå att det är fel utan att underbygga sitt argument...
Sam Sš Gustaf Josefsson Tadaa jag håller gärna en seriös och trevlig ton i denna kategorin så berätta vad som är lögner och faktafel, sätter mig på åskådarbänken för jag tror ni båda gynnas av detta och jag har inte mycket att säga till om här.
Carl Norberg "Den brittiska monarkin, och City of Londons ledande bankirer som alltså inte exakt sällan utgjorde en del av IG Farben, stödde entusiastiskt Hitler och nazisterna, finansierade Führerns valkampanjer, och gjorde allt för att bygga upp den nazistiska krigsmaskinen, via IG Farben för Storbritanniens planerade geopolitiska krig mellan Tyskland och Ryssland."

http://www.profit-over-life.org/

Gustaf Josefsson Tadaa Det är inte mitt jobb att googla åt er. Jag blev inpingad i den hör tråden och är fullständigt ointresserad. Tack och hej!
Carl Norberg Tack och hej på dig! Naiva stolle
Carl Norbergs foto.
Någon av systemkramarna kanske skulle kunna göra sig omaket att förklara not 52 ur Boschutredningen av Olsson:

52 At the request of Bosch also the Swedish representative of I G Farben, H Lickfett, participated, but was excluded in the spring of 1944 for political reasons. The original documents were then exchanged for new ones, which were signed by Holm and Stenbeck alone. Aktennote 25 Februar 1943. Memo of 18 June 1943. Ordner 551. REA. ARB. Memo for the files 27 April 1944. Copies of Bosch Documents IV found in Germany. Bosch Collection.

Vad kan då ha menats med denna lilla kuplettvisa?

https://www.youtube.com/watch?v=IPUJfpSxNeo

Sam Sš Jag är förvånad, för jag ser Gustaf som en någorlunda ”upplyst” person men detta var inte vad jag förväntade mig riktigt
Carl Norberg Detta gäller ju väl dokumenterade uppgifter, så den kognitiva dissonansen blir lätt överväldigande..
Sam Sš Carl Norberg jag är mållös
Carl Norberg Det kommer att bli mycket värre med självbedrägerierna den närmsta tiden - innan depressionerna börjar att sköta tryckutjämningen efter de tappade illusionerna.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram