Vakna Eller Gå Under

2018-07-02

Landsmän, om ni bryr er det minsta om att undvika att gå upp i rök och antar att vi vill undvika det, leva ett annat liv än i träldom, måste ni vakna upp och inse att er mest dödliga fiende är den Anglozionistiska Djupa Staten, inte bluffen om ”rysk aggression” inte bluffen om ”muslimsk terrorism” inte bluffen av ”inhemsk extremism” inte bluffen av att välfärd till invandrarna ruinerar landet, inte bluffen att demokratin röstar bort din rikedom, som den Djupa Staten och företagen redan har stulit och stoppat ner i sina fickor.

Om du inte kan vakna upp och fly ur den psykosocial matrisen, kommer din undergång att föra undergång till planeten.

Det är anmärkningsvärt att en gång stolta, en gång stora europeiska folk letar efter ledning från ett land med idiotiska icke-enheter som har förbannad sig själva bort friheten, säkerhet och det välstånd som deras förfäder gav dem.

Dessa ”tuffa” amerikaner är också så rädda för bedrägerier – faror, såsom ”muslimska terrorister” och den ”ryska aggressionen” att de gärna offrade sina tömda plånböcker, konstitutionen i USA på ett förräderi mot den del av det amerikanska folket som fullständigt misslyckats med att ta sitt ansvar för att skydda konstitutionen och sin egen frihet till förmån för en universell polisstat som har all makt över dem. Inte bara den svenska befolkningen är dömd att upptäcka att dess välstånd har offrats på den falska solidaritetens altare.

36461250_10214576690025787_4496029863475412992_n.jpg

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram