Krigsekonomi

2018-07-02

Vi kan ju obegåvade kommentarer åsido, i alla händelser konstatera att passagen ut igenom Gibraltar mer sällan konstatera leder någon annanstans än till Atlanten, vilket inte exakt förefaller antyda eskalerande insatser i form av flygunderstöd i Mellanöstern!

Argumentation om ubåtsjaktverksamhet med hangarfartygsgrupper kan ju i och för sig ses som tidsenlig ur perspektivet av den retoriska strategin med semantik "way over the top," men är nog sannolikt lite för svår för allmänheten att identifiera.

Enkelt uttryckt så använder man inte de överlägset dyraste enheterna i krigsmakten, som i sig själv kräver ett närskydd där varje medelstor enhet i skyddet kostar mer än en ubåt, för att jaga ubåtar....det är riktigt dålig krigsekonomisk planering.

Detta alltså oavsett paradigmskiftet i telestridsmiljön, utvecklingen av missiler och därmed den förändrade situationen för möjligt missilskyddet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram