Upplägg För Politisk Trovärdig Människohandel

2018-06-29

Ingen uppgörelse om bindande kvoter innebär alltså att Italien främst tänker på Italien och att den svenska befolkningen måste börja tänka själv i en större omfattning!!!

Kurz tillade att han var glad att samtalen hade lett till ett avtal om "säkra zoner" utanför EU och tydliga riktlinjer för välgörenhetsorganisationer som hjälper invandrare i Medelhavet.

Omskrivet så kan man kalla det för upplag för politiskt "trovärdig" skuldsättningsimport!

Vad frivillig basis kan tänkas innebära i det att vi måste ha migrationen för att under politiskt, fortfarande tyvärr för många människor, trovärdiga - det finns inte utrymme för att etablera något nytt eller annat bedrägeri mot befolkningen - former, upprätthålla eller öka den aggregerade efterfrågan genom offentlig konsumtion, för att inte drabbas av ännu värre deflationsbaserad stagnation i realekonomin, beroende på den exponentiellt växande räntekostnad som ackumuleras i ekonomin....

..och vem som är chef på Investor det vet Stefan mycket väl....

sputniknews.com
President of the European Council Tusk has confirmed that the leaders of the European Union reached an agreement on migration.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram