Religiösa Aspekter

2018-06-29

Att detta hamnar i Haaretz för att skapa inhemsk opinion i Israel, får ses som själv- Klart. Klart får det också anses vara att den israeliska befolkningen också är klart med på vilka partnerskapsrelationer som föreligger i grunden och att de vet att förhålla sig till detta.

"Saudiarabien (dDS inte MbS) är för sin del oroad över att Erdogans ambitioner i Jerusalem kan bidra till att förbättra hans image i den arabiska och bredare muslimska världen, något som i själva verket skulle påvisa honom "som den enda ledaren som verkligen står upp inför Israel och Trump-administrationen".

Så att Saudi är delat (Muhammed bin Sultan vs den Djupa Staten) måste nu kunna ses av alla som en intellektuellt avslutad diskussion.

Jordaniens bekymmer härrör från det faktum att Turkiets ansträngningar att bredda sitt inflytande riskerar att äventyra det hashemitiska kungarikets ställning som vårdnadshavare av islams tredje heligaste plats.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram