Mycket Säck Innan Påse

2018-06-19

SÅ, då sitter alltså Horowitz i den position där ingen i den Djupa Staten vill befinna sig - i ett senatsförhör framför Lindsay Graham, som är exakt så vis som den som förhörs inte vill att han skall vara...
...och det inte bara "tycks" även vara på så vis att Muellers undersökning inte heller undersöker huruvida Donald Trumps avskedande av Comey saknade rättslig grund - eftersom Horowitz dessutom numera har fastställt att avskedandet hade all nödvändig rättslig grund.
Clapper vet att han och Brennan kommer att åka söderut och hoppas nu på ett snabbt avslut - "på ett eller annat sätt," så att det rullar allt snabbare dit som det lutar kan inte ens svenskar missa nu.
Att den övervägande delen av de FBI agenter som gjorde den uppsåtligt "misslyckade" utredningen av Clinton gick direkt vidare till utredningen av Donald Trump som leds av Mueller - som numera med hyfsat stor säkerhet kan uttryckas ha fattat en rad beslut - som har varit "rätt", gör att det är svårt att värja sig från intrycket av att mycket har varit i säck långt innan det kom i påse.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram