Utvecklingsriktning

2018-06-17

Men det var väl en fullkomligt oväntad utvecklingsriktning...
"Israel är en demokrati vars armé inte engagerar sig i grova kränkningar av de mänskliga rättigheterna", skrev den milt sagt Israelentusiastiske Friedman.
Ambassadören insisterade också på att Tel Aviv "har ett robust system för utredning och åtal under den sällsynta omständigheten där missförhållanden uppstår" och att "det skulle vara emot [amerikanska] nationella intressen" att potentiellt begränsa Israels tillgång till militär utrustning ", särskilt i en tid av krig. "
Friedmans uttalanden kom eftersom utrikesdepartementet tjänstemän sade till amerikanska ambassader i Mellanöstern att noggrant undersöka USA: s militära hjälp till de regionala länderna, inklusive Israel, för att "se till att departementet inte bryter mot en lag som förbjuder USA att ge säkerhetshjälp till utländska militära enheter som begår allvarliga kränkningar av de mänskliga rättigheterna. "

https://sputniknews.com/world/201806171065489732-israel-us-military-assistance-scrutiny/

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram