Tredje Gången Gillt

2018-05-08

Vi tar det för tredje gången idag och slutsatsen i övrigt är att sprickan mellan Europa och USA nu är en Atlant.. :
" Så, efter att ha tagit bort Iran från SWIFTs finansiella betalningsnätverk och ändå ha sett Iran överleva den åtgärden, så förefaller hoten om sanktioner och SWIFT-utvisning milt sagt ihåliga.
Både Kina och Ryssland har livskraftiga SWIFT-alternativ och Iran har ändå så få band kvar till både amerikanska och europeiska bankinstitut, efter nästan ett decennium av fientligheter så det spelar i princip ingen roll om de är kvar eller inte. De kvarvarande är ändå i en eller annan omfattning kopplade till av den Djupa Staten kontrollerade intressen.
Dessutom, Turkiet, som hjälpt Iran att överleva utan SWIFT tidigare, är mer än glada åt att hålla det mot USA efter att USA har stött de syriska kurderna. Kort sagt, Iran har mycket fler vänner idag än det hade under 2012.
Kina och Ryssland är oerhört mycket starkare. Israel och Saudiarabien är mycket svagare. Vad Israel är utan Saudi och USA, betyder att oavsett vad Trump gör idag, så är världen redan förberedd för nästa steg ur det perspektivet.
Att dollarn som valuta backas upp av det uppfattade potentiella amerikanska militära våldet är uppenbart för allt fler människor nu.
Men detta leder oss också tillbaka till Irans kärnkraftsavtal som handlar om olja och inte om bomber.
Att avsluta avtalet kommer att tillåta Iran att starta om sitt program, eftersom den konventionella visheten säger att de kan skapa ett livskraftigt vapen inom 18 månader, snabbare till och med om ”partnern” Nordkorea lyckades producera en livskraftig stridsspets. Så det verkar ju inte vara så där väldigt väl genomtänkt ur det allmänt mediala perspektivet heller…..eller så är det alltså just vad det är…
Till och med utbombat och sönderbränt av konventionella eller nukleära vapeninsatser, så gäller att om Iran kommer ut ur detta av Israel så hett eftertraktade krig, fortfarande som en islamisk republik (och det är inte något som bomber eller missiler kommer att förändra) så kommer Iran att ha vunnit.
I motsats till Anglozionistimperiet, så kommer själva misslyckandet med att föra Iran till att stå på knä, betyda slutet på Anglozionistimperiets status som världens unipolära Hegemoni. Besegrade inte av en kärnvapenmakt, utan av en regional konventionell makt. Efter det kommer det ändå bara att vara en fråga om tid innan den oundvikliga dominoeffekten bryter upp hela Anglozionistriket inklusive Israel."
De europeiska länderna kommer att ha mellan 90 och 180 dagar på sig att avveckla sin verksamhet i Iran, eller så kommer de att "riskera allvarliga konsekvenser", enligt ett uttalande från Vita huset.
Alla nationer måste "arbeta tillsammans för att stoppa den iranska regimens destabiliserande drivkraft för regional hegemoni", sade Trump-administrationen.
Många amerikanska sanktioner mot Iran är redan på plats och påverkas inte av avtalet 2015. Enligt dessa sanktioner är mycket av direkt handel mellan USA och Iran redan förbjudet.
Det rullar it som det lutar.

https://www.rt.com/usa/426200-iran-sanctions-reimposed-details/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_chrome&utm_campaign=chrome

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram