Bindande Avtal

2018-05-08

Man kan nog tänka sig att avtalet i sig verkar begränsande på handlingsfriheten - det är relativt vanligt att avtal gör just detta.
Så för att inte vara bunden-begränsad av avtalet så bör man alltså inte vara part i avtalet, vilket alltså skulle minska risken för opinionsbildningsmässiga bakslag som också verkar begränsande för handlingsfriheten - minns vad Mattis sade om detta.
Bibi å sin sida är fullt medveten om detta och om det ens skall finnas skuggan av en möjlighet till att dra in den Djupa Staten i USA i en eskalerande väpnad konflikt, så kan inte USA vara bundet av ett ingånget avtal som hela världen har i fokus.
Att Donald Trump inte skulle vara medveten om detta är naturligtvis ett rent löjligt antagande, så oavsett vad som blir utfallet så kommer det att vara någonting som är planerat med avseende på vidare steg i den utvecklingsriktning som motverkar den Djupa Staten i USA.
Sanningsenlige - eller inte - Bibi kunde nog bespara sig mödan med fler utspel som detta....

https://sputniknews.com/middleeast/201805081064245268-iran-weapon-syria-netanyahu/

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram