Haleys FN-Härjningar

2018-04-30

Ja kan man tänka sig att han gör sådana fullkomligt besinningslösa tillsättningar av personer!

Med avseende på de som hävdar att Donald Trump är en marionett för den Djupa Staten, så måste ju detta vara en veritabel katastrof?....

Tänk att han inte begriper bättre...eller gör han det?

"I Donald Trumps värld av all-time-high-dumma, finns det emellertid en enskild person som står ut för hennes fullständiga oförmåga att uppfatta någonting utöver hotet av otillräckligt våld i kombination med efterlevnad av politik som redan har visat sig vara katastrofal.

För Nikki Haley tycks dock saker se annorlunda ut. Under hennes 15 månader i Förenta Nationerna har hon bidragit till att minska finansieringen av program som hon inte godkänner och har upprepade gånger hotat med militäråtgärder mot länder som inte håller med den Djupa Staten i USA: s politik. Senast, i kölvattnet av den amerikanska kryssningsmissilattackan mot Syrien meddelade hon att åtgärden var potentiellt bara det första steget. Hon förklarade att Washington var "låst och laddat", berett att utöva mer dödliga militära alternativ om Syrien och dess ryska och iranska anhängare inte upphörde och avstår från användningen av kemiska vapen. Ironiskt nog utfördes kryssningsmissilattacken trots att Vita huset inte hade någon aning om vad som faktiskt hade hänt och det visar sig nu att hela historien, spridd av terroristgrupperna i Syrien och deras propagandaorgan, har börjat avslöjas . Kommer Nikki Haley att be om ursäkt? Jag skulle misstänka att hon inte förivrar att be om ursäkt."

Nikki Haley is America’s face to the international community. She is the Ugly American personified, thinking that American Exceptionalism gives her license to say and do whatever she wants at the United Nations, argues…
consortiumnews.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram