Inget Knackningsalternativ

2018-04-29

På temat när vanlig dumhet övergår i uppenbar idioti!!!

"Som svar insisterade Israel på att landet skulle inleda en militär attack för att förhindra Teheran från att göra en mark invasion över den närliggande gränsen."

Jorå serru ..och innan ett markinvasionsföretag sätts in så finns det ett diversionsskede för att skapa infrastrukturella begränsningar - tele, transporter, sjukvård och så vidare, vilket följs av ett mer direkt riktat förbekämpningsskede där möjligt motverkande militära enheter bekämpas och sedan kommer då själva markinvasionsföretaget!

Man kan inte bara grundstumt utgå ifrån att Teheran faktiskt inte har koll på en enda militär doktrin - som till exempel vikten av överraskningsmomentet..

Att det är en stigande panik i Knesset är ju inte exakt något som någon, utom Mellofierade svenskar, kan ha missat eftersom det blir alltmer bråttom för Israel att dra in USA i en eskalerande väpnad konflikt i regionen och det måste ske innan Donald Trump har stängt dörren helt till möjligt konfliktskapande på annat håll, Enter - Nordkorea, eftersom då blir proxyspelet i Mellanöstern alltför uppenbart för att vidare kunna genomföras.

Man kan bara hoppas att dessa rapporter inte kommer att leda till en israelisk insats mot Syrien, för om det finns en sak som varje vettig människa bör kunna komma överens om, så är det att syrierna har lidit nog av externa invasioner och provokationer.

En "humanitär" bombning välsignad av den Zionistiska entiteten är inte precis en god framtid att vakna upp till på morgonen.

Men visst, knack knack är vad som kommer om inte de Israeliska befolkningen tar ett större ansvar för sin förståelse av egna - individuella känslogrundande värderingar. Men knack knack kommer inte i den form som denna länk beskriver.

'80,000 Iranian fighters' could launch GROUND INVASION to break up Israel A shocking revelation of an alleged secret Iranian base in Syria, on the border with Israel
theduran.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram