Utlämningsspel

2018-03-30

Jorå serru, historien om Fetilah Gülen är inte riktigt färdigspelad men med avseende på omvärldsutvecklingen för närvarande, så i ljuset av Pompeos tillsättning, Trumps uttalande om tillbakadragande från Syrien och tillsättningen av Tortyrtanten som chef för CIA kan den inte gärna bedömas till annat än att nu utgöra sista uppslaget i den här delen av planeringen, den gällande Fetulah Gulen personligen, att eliminera symbolen - det vill säga vad som krävs för att Ankara vidare skall kunna rensa ur ytterligare rester av den Djupa Statens verksamhet i Turkiet.

Att Muhammed bin Salman just uttryckte att Wahabbism - sunnisekteristisk extremism, skapats av västmakterna, spelar alltså ingen liten roll i detta!

"(...)" De verkliga brottslingarna är fria "... Du måste ha hört det här uttalandet ... Det kan finnas de som är fria idag ... Vi står inför en organisation som inte har någon ände ... Jag önskar att den kunde plockas av sina rötter och kastas bort ... Oroa dig inte ... Låt oss vara lite mer tålmodiga ...

"(...) Det var ett väldigt betydande möte i Ankara förra veckan ... Under ordförandeskapet av Ankara-åklagarmyndighetens Yüksel Kocaman ... Samtliga distriktsåklagare var med på det mötet ... Nya beslut togs ... Att kalla det en ny bekämpningsmetod kan vara fel ... Det är mer korrekt att säga "Ett nytt skede har lagts in i kampen mot FETÖ" ... Herr Yüksel avslöjade att Adil Öksüz ringde från det amerikanska konsulatet ...

Ingen torde väl vara bättre ur ett opinionsbildningsmässigt perspektiv för att legitimera en utlämning än tortyrtanten!

It was not right to interpret some statements as “The fight against the Fetullah Terrorist Organization (FETÖ) has…
yenisafak.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram