Allt Hårdare Spikande

2018-03-30

Spikarna i den enskilda kontrollens kista drivs in allt hårdare!

"Samidh Chakrabarti, Facebooks produktchef för samhällsengagemang som också var med på samtalet, förklarade att Facebook nu proaktivt letar efter utländska sidor som producerar politiskt innehåll som företaget anser vara oautentiskt. Om en användare befinner sig i strid mot reglerna, kommer de att tas bort manuellt från plattformen. Detta gäller allt från misstänkta annonser till vilseledande teman"

Att det är ett enskilt intresse som skall sköta granskningen, är väl inte exakt ett genidrag som Donald Trumadministrationen kommer att missa....

Nyheten kommer hack i häl på en uppenbarelse tidigare igår, att företaget avslutar sitt partnerskap med "tredje parts" -databaseleverantörer, inklusive TransUnion och Experian, som tillhandahåller annonsörer ännu mer specifika data som hämtas från verkliga aktiviteter och andra som inte är Facebook.

Men samtidigt som VD Mark Zuckerberg förbereder sig för att vittna inför två kongressutskott i början av nästa månad har företaget inte sagt något om sitt partnerskap med tredje partens "affiliate marketers" som hjälper bedragare att sälja tvivelaktiga kosttillskott och andra bedrägliga produkter på Facebook: s plattform.

Facebook is now partnering with "third-party fact checkers" to investigate photos and videos published on the company's platform - while also attempting to filter out…
zerohedge.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram