Navalny & Bildt - Den Blodiga Svensken

2018-03-19

Vem som bestämmer över Navalny, behöver man inte kunna ryska för att förstå, det räcker med att se filmen i den här gamla länken från i mars 2016:

Allt svammel om det ryska valet i de svenska ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna blir dessutom till vad det blir i ljuset av vad artikeln i sig vidare förmedlar.

Nu är det inte roligt att heta Maggot.....

Som granne till Carl Bildt på hotellsoffan, den andra samtalspartnern till Aleksej Navalnyj, kan vi se Ivan Krastev. Bulgarisk politisk konsult som specialiserat sig på det postkommunistiska Östeuropa. Alla tre kända för samma kärlek för den ukrainska revolutionen och frasen: ”Jag vet inte om några människor som vill leva i Ryssland.” Krastev vidare ”Jag tror att han (Navalny) kan bli ansvarig för en internationell koalition för att stödja skapandet av en rysk Maidan och där behöver han pengar – för framställning av den ryska Maidan."

De pratade bakom stängda dörrar i ungefär en och en halv timme. Om man skall tro på "Twitter" från Alexei Navalny - om rysk politik, Ukraina och Syrien. Inga mer detaljerade kommentarer.

"Vi kommenterar inte någonting", sade då en talesman för Navalny Kira Yarmysh.

Med tanke på deltagarnas sammansättning är det dock inte så svårt att förstå hur samtalet pågick.

Varför Rysslands inre angelägenheter skulle diskuteras i en sådan internationell sammansättning, specificerade tyvärr inte Aleksei Navalny. Vad som dock är konstigt. När allt kommer omkring arrangeras ett möte mitt i Moskva, inom synhåll av säkerhetskameror och samarbetet med utländska sponsorer, hos den ryska oppositionisten, verkar inte behöva döljas.

Här är förresten en typisk passage från en konversation mellan Chodorkovskij och Bildt.

”Uppgiften för människorna i Ryssland, som nu förstår vad som händer, är att förbereda programmet för att förbereda dem som kommer att ersätta dem,” – sade Chodorkovskij.

”Inget kunde vara bättre än vad du säger – .. Och för Sverige och för Ryssland, och för Europa Tack så mycket för att ni kom Vi uttrycker vårt stöd till er för allt ni gör, och lycka till i utförandet av dina drömmar ”- svarar Bildt.

Från Pravda i samma sak:

Google translate:

” Moskva – ryska TV-kanalen Life News har kommit i besittning av en hemlig inspelning av mötet mellan den kända ryska oppositionelle Aleksej Navalnyj och grupper av utländska diplomater kända för sin inblandning i en serie av ”statsomstörtande verksamhet”.

Detta är en grupp av internationella experter som är kända för sitt deltagande i ”färgade revolutioner”, skriver denna kanal, notera att gruppen, som ses i videon, leds av Carl Bildt, tidigare Svensk utrikesminister.

Life News sade att Bildt kallas den ”blodiga svensken” för sin roll i verksamheten inom Europeiska unionen i området i det forna Jugoslavien.

Det var under sitt aktiva politiska engagemang han förespråkade bombningar av Jugoslavien och var en av de viktigaste förespråkarna för verksamheten i västra Balkan - Balkaniseringen.

Bildt, förutom att delta i verksamheten i Jugoslavien, var en aktiv deltagare och euromajdan förespråkare i Ukraina, enligt Life News.

Förutom Bildt träffade Navalny Ivan Krastev, känd för uttalandet att ”inte veta om några människor som vill bo i Ryssland” och Chernev, Karmen Claudine, Vestgård Geir Igmar och flera mindre kända ansikten.

Vi vill påminna om att Carl Bildt är en av de största ”rusofoberna” i västvärlden, och är till och med känd som en framstående medlem av Bilderbergs halvhemliga organisation.

Navalny kallas i Ryssland för ”främmande agent”, och analytiker har varnat sedan en tid att västvärlden på alla sätt försöker att få ner Vladimir Putin och det är mest troligt att man kommer att försöka skapa interna spänningar och oro genom olika icke-statliga organisationer och liberala politiska- sociala aktivister.

Life News uppskattar att inspelningen vittnar särskilt om en sådan operation, med tanke på att samarbetet mellan Navalny och Bildt inte kan ha någon annan innebörd eller riktning.”

https://www.vesti.ru/doc.html?id=2736899&cid=7#

Появились видеокадры встречи блогера Алексея Навального с группой европейских дипломатов и общественных деятелей, известных своими…
vesti.ru

 

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram