Icke Existerande För Den Tänkande

2018-03-19

Det moderna krigets största del är opinionsbildning - då naturligtvis främst hemmaopinionen, varför det utöver att förefalla mer troligt att Assad använder C-stridmedel mot den egna befolkningen eftersom "Putin till och med gör det mot andra länders befolkningar", kommer det att kunna anföras att den engelska energibristen är Rysslands fel!

Men ljuset från verkligheten gör sig nu gällande allt mer klart för Five Eyes+1, eftersom människor som inte helt har förlorat sin förmåga att tänka själva, faktiskt mycket enkelt förstår att rimligheten i att mörda någon utomlands, med den uppståndelse som följer på användning av ett spårbart C-stridsmedel som metod och där vederbörande offer har hållits i fängelse under lång tid i det egna landet, helt enkelt inte existerar!

Britons will pay more for gas if their government follows through with its threat to replace Russian gas, according to Russian Energy Minister Aleksandr Novak.
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram