Hjärntvättande Internt Säkerhetsarbete

2018-03-04

Rubriken borde få vem som helst att fatta att detta i verkligheten är syftat till ren och skär hjärntvätt!!!

...de folkvalda måste uppenbarligen löpa en betyyydligt ökad risk för att utsättas för befolkningens missnöje, så mycket tycks ju i alla fall vara den av SÄPO uttryckta uppfattningen.

Att detta nu torgförs under rubriker som ovan i de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna, blir ju faktiskt bara vad det är. Och det dömer med andra ord också den "nye chefen" till en ren marionett, samtidigt som alltfler faktiskt inser att när väl säkerhetspolisen ägnar sig åt opinionsbildningsmässigt politiskt taskspeleri - allt färre tror alltså på att politiker är annat än marionetter och kulissmakare för den Djupa Statens räkning- så faller ytterligare delar av allmänhetens förtroende ner i den mörka djupa avgrunden.

Detta kanske inte minst eftersom säkerhetsarbete liksom indirekt eld är ovillkorligt beroende av förberedelser.

Så att man nu desperat positionerar och polariserar systemet - "samhället" -mot ett självkonstruerat yttre abstrakt hot, kan faktiskt ingen missa! Nu är det bara olika abstrakta dissidenter som skall snabbdestilleras fram politiskt mer precist, för att utgöra ett trovärdigt allmänt fokus.

Men att exempelvis inte bankerna torgför sitt interna säkerhetsarbete kanske, det bara kanske har en grund?... vilket om inte annat borde få några att reagera.

Säpo har skickat en broschyr om personlig säkerhet till alla folkvalda i Sverige.
aftonbladet.se

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram