Stål & Aluminium

2018-03-02

Ja kan man tänka sig att detta kommer nu,... alltså i slutet på det reflexiva kontrollspelet och samtidigt som temperaturen i Ukraina börjar sjunka betänkligt...
Stål och Aluminiumindustrin.....
Den Investorkontrollerade telekominfrastrukturkontrollen med sitt underrättelsetjänstkollektiv löper alltmer uppenbart som en röd tråd och minsta gemensamma nämnare på alla platser där den Djupa Staten skall motverkas!
Man får ta vad man kan sägs ju en Kajsa Varg ha uttryckt och när 15:procents-delen som gäller ekonomi i det moderna kriget kommer så rakt på sak och den kinetiska militära verksamhetens utveckling ser ut som den gör på det geopolitiska spelbrädet, ja då kan man vara säker på att den strategiska reflexiva kontrollen - i detta fall främst den Amerikanska hemmaopinionsbildningen - har kommit till en brytpunkt!
Så nu tornar det upp sig en Brottsjö av folksjälsrevision vid horisonten för det mest Clintonsoroslojala landet på jorden.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/trump-godkanner-tullavgifter-for-stal

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram