Under Uppsegling

2018-02-28

Vi drar oss till minnes från 2014 vilket val som Bezeq gjorde angående ett i sammanhanget numera inte alls globalt okänt företag gällande telekominfrastrukturkontroll:
"Israels Bezeq har i ett uttalande till den lokala börsen avslöjat att man har kontrakterat svensk leverantör Ericsson för utbyggnaden av ett LTE- nätverk för sitt mobila dotterbolag Pelephone. Medan inga finansiella detaljer angavs avslöjade Bezeq att den utrustning som Ericsson tillhandahållit kommer att vara LTE Advanced (LTE-A) kompatibel, med en utbyggnad som börjar omedelbart. Medan operatören fortfarande kräver 4G lämpligt spektrum, samt tillstånd från den lokala regulatorn att erbjuda kommersiellt LTE- baserad anslutning, har den ändå sagt att man förväntar sig att ha "hundratals" platser konstruerade i städerna Jerusalem och Tel Aviv inom tre månader."
Som vanligt redan på plats med andra ord.
Hur detta nu spelas ut? Tjaaaeee...som på alla andra håll i den saken!
När detta uttrycks öppet.... " att de två måste hållas frihetsberövade, motiverar statsåklagaren detta, som citeras av Israels Times, med att "det finns en verklig misstanke om att om de misstänkta släpps idag, är det så att väldigt viktigt utredningsarbete som måste utföras under kommande dagar, kommer att bli motarbetat. "
Ja då kan man vara rätt säker på att ett av de mer centrala operativa verktygen i den Djupa Statens verktygslåda är under uppsegling för opinionsbildande exponering.
Skuggan på bilden gör frisyren lite märklig, förresten....

https://www.rt.com/news/420000-netanyahu-corruption-probe-bribery/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_chrome&utm_campaign=chrome

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram