Allt Utom Otänkbart

2018-01-31

Så här sade Trey Gowdy tidigare i veckan:

Mina demokratiska kollegor ville inte att vi skulle hitta denna information. De gjorde allt de kunde för att hålla oss från att hitta den här informationen. Jag tror att det kommer att bli pinsamt för Adam Schiff när människor inser i vilken utsträckning han gick för att hålla dem från att lära sig något av detta. Det skulle vara en förlägenhet .... om det var upp till Adam Schiff, skulle du inte veta om Hillary Clintons e-post. Du skulle inte veta om servern. Du skulle inte veta om dokumentationen. Jag finner det därför ironiskt att han har sitt eget memo just nu, för om det var upp till honom, skulle vi inte veta något av det."

Som någon sade i en kommentar efter talet:

Den här veckan skulle vara kul att släppa notatet. En perfekt följd av SOTU. Låt inte träskvarelserna hämta andan. De kan knappt tala sammanhängande nu!

Den amerikanska advokat som påstås att han representerade justitiedepartementet, när ansökan till FISA-domstolen presenterades för FISA-domstolen och som inte lämnade FISA-domstolen uppgifterna om att informationen kom från Trump-dossiern, som demokraterna (DNC) hade betalat för, var ingen mindre än Rod Rosenstein, som alltså uppenbarligen vald med omsorg nu är USA: s vice justitieminister (världens genom tiderna sämsta meritlista med Enron osv) och han var dessutom alltså den justitiedepartementets tjänsteman som utnämnde Robert Muellers Special Counsel. för att undersöka anklagelserna om de ryska " juridiska övergreppen" som grundar sig på Trump Dossiern.

Som Trey Gowdy uttryckte saken. Han kommer att fatta rätt beslut, jag är helt säker - givet att han får vara ifred och får rätt förutsättningar.

Det är därför oundvikligt att notera att om Rosenstein tvingas avgå, så verkar det som om Muellers dagar kommer att vara räknade, samtidigt som han har exponerat delar av kärnan i den Djupa Staten inom FBI. En gissning är att han då kommer att avgå omedelbart, men han kan för syns skull försöka klamra sig kvar. Om han gör det kommer han bara att vara kvar där i några dagar.

När det gäller huruvida justitiedepartementet och FBI visste att Trump-dossiern betalades av den demokratiska nationella kommittén (DNC) och genom Hillary Clinton-kampanjen när den ansökte om övervakningsgarantier till FISA-domstolen, måste man säga att det bara är att hålla med om vad Devin Nunes sade: det är allt utom otänkbart att de gjorde det.

När väl det händer att allt ovan uppdagas mer, finns det nog skäl att misstänka att det fanns många fler kontakter mellan demokraterna, justitiedepartementet och FBI sommaren och hösten 2016 än vi nu vet om, och man skall nog inte bli förvånad om memorandumet berör dem.

Rep. Jeff Duncan (R-SC): Let’s release the memo President Trump: Oh yeah, don’t worry, 100%.
zerohedge.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram