Övervvägt Medgivande

2017-11-25

Jorå, när det finns ett medgivande så får man ofta anta att detta sker mot bakgrund av gjorda överväganden, så är det det nog ja.
När en annan nationsstat använder medier för att kommunicera sin synvinkel, flaggas de som en utländsk agent, en "dålig skådespelare" och ofta förklaras verksamheten som en "krigshandling".
När den amerikanska regeringen använder sin petrodollarstyrka för att sätta in sin agenda i ett annat lands politik, blir det märkt som utveckling av " demokrati och mänskliga rättigheters program".
Enligt Gateway Pundit spenderar Rex Tillerson State Department över 700 000 dollar för att besegra PM Orban i Ungern. Att det är teater är därför helt uppenbart.
Den djupa staten står starkt emot Orbans nationstatistik ... hans konservatism och hans hållning mot öppna gränser. För den neoliberala kabalen under de som verkar utan att synas genom exempelvis George Soros vaksamhet, innebär detta att Orban måste bort. Det begriper alla och för att veta kortens ordning skall man utgå ifrån sin egen hand.
Orban sade i sitt tal att han godkände sitt partis betänkande att han bekämpade "globalistiska" åsikter som hotar EU: s kristna länder och deras moraliska grundvalar, vilka han skyller Soros för att vilja förstöra.
Det intressanta och uppenbara bli naturligtvis även tidsaxlarna med förhållandet när det amerikanska utrikesdepartementet ansåg Orban som motarbetande.

http://theduran.com/us-state-department-admits-that-it-plans-to-meddle-in-hungarys-democracy/

US State Department admits that it plans to meddle in Hungary’s democracy

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram