Ur ett internationellt perspektiv är bilderna i länken utformade för att visa Nordkoreas fortsatta industriella framsteg, vilka utvecklas trots de ökade internationella sanktionerna. Känns mönstret kanske bekant?
Dessutom kan bilderna från Kim Jong-un, som testar ny industriell jordbruksutrustning i stället för nya vapen, också vara symptomatiska för intensifierad rysk diplomatisk kommunikation med Pyongyang sedan oktober i år.
Spänningarna i regionen uppnådde häftiga nivåer efter Donald Trumps tal inför FN i september som hotade att förstöra Nordkorea. Under det talet hänvisade Trump till Nordkoreas ledare som en "raketmannen", något som Nordkorea kände sig "grovt förolämpat" av och lovade "besökande raketer till det amerikanska fastlandet" som ett resultat av uttalandet.
Sedan dess har det lugnat sig med Nordkorea som i stället har försökt att nå ut till de regionala allierade till Förenta staterna, däribland Australien i ett försök att öppna nya kanaler för dialog. Medan Pyongyangs brev till Australien föll för döva öron, fortsätter Ryssland att kommunicera med nordkoreanska sändebud. Inte genom den Svenska ambassaden märkligt nog...kraftfullt, sedan 69-årsdagen av Rysslands diplomatiska förbindelse med Nordkorea firades den 12 oktober, så har det inte gjorts något kärnvapenprov från Nordkoreas sida, trots fortsatta provokationer från den Djupa Staten i USA, Sydkorea och Japan som har utfört tunga militära övningar i regionen under den senaste månaden.
Det faktum att Nordkorea inte har testat vapen trots en tydlig inbjudan att göra det i form av militär och retorisk provokation från USA och dess regionala allierade, beror helt och hållet på okända faktorer i Nordkoreas regering eller mycket mer sannolikt på grund av att Ryssland intensifierar sina diplomatiska insatser för att både minska spänningarna på den koreanska halvön och även försäkra Nordkorea om att Ryssland aldrig kommer att tillåta insatser från ett land som inte respekterar DPRK: s suveränitet. Medan Sergey Lavrov har preciserat att detta är den ståndpunkt som delas av Kina, på grund av den kinesiska presidentens Xi Jinps uppenbara motvilja mot Kim Jong-uns regering, har alltså hittills det mesta av det tunga diplomatiska arbetet mellan de östra supermakterna och Nordkorea utförts av Ryssland.
Även om Donald Trumps senaste "förolämpande" Tweet om Nordkoreas ledare frågade sig varför Kim Jong-un inte vill vara hans vän, så skall man inte bortse ifrån att han påminde om att det kanske kommer någon gång då de kommer att bli vänner.
Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Norberg.