Öppna Slag Mellan Gamla Allierade

2017-11-01

Och precis som vi har delat tidigare, så kommer alltfler och ytterligare människor att anföra de sakliga grunderna till ISIS uppkomst och situationen i Mellanöstern.

En dag före premiärminister Thanis intervju släppte The Intercept ett nytt topphemligt NSA-dokument från läckta underrättelsetjänstfiler som tillhandahålls av Edward Snowden, vilka visar med otrolig tydlighet att den väpnade oppositionen i Syrien var under ledning av utländska regeringar redan från krigets tidiga år och som nu har krävt en halv miljon liv.

Det nyligen släppta NSA-dokumentet bekräftar att attack 2013 med avancerade raketer mot civila områden i Damaskus, däribland Damaskus internationella flygplats, direkt levererades och styrdes av Saudiarabien med full förkännedom hos amerikanska underrättelsetjänster. Som den tidigare Qatar-premiärministern nu också bekräftar, bemannade både saudierna och den amerikanska regeringen "operationsrum" som övervakade sådana attacker under perioden för Damaskus flygplatsattack 2013.

Det råder ingen tvekan om en massiv hög av fördömande dokumentära bevis kommer att fortsätta att sippra ut under de kommande månaderna och åren. Åtminstone kommer det fortsatta Qatari-Saudiska diplomatiska kriget att bära mer frukt eftersom varje sida bygger ett ärende mot den andra parten med anklagelser för att stödja terrorism. Och som vi kan se från den senaste Qatari-TV-intervjun så kommer USA inte själva att bli förskonade i den här nya öppna säsongen med att ha smutsiga smutsiga byk eftersom gamla allierade nu slår öppet på varandra.

A television interview of a top Qatari official confessing the truth behind the origins of the war in Syria is going viral across Arabic social...
ronpaulinstitute.org

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram