Israeliskt Behov Av Intern Folkresning

2017-10-01

Det rullar faktiskt helt exakt dit som vi har uttryckt att det lutar när:

"Med världen fokuserad på Erdogans retorik mot Israel, borde folk fokusera mer på Israels handlingar mot Turkiet. Dessa är handlingar av fientlighet och medan Israel inte kan erkänna detta har Turkiet redan sagt det för världen att se. Genom att offentligt motsätta sig Turkiet vid en tid då Turkiets geopolitiska omorientering har gett Ankara ett nytt ökat självförtroende, väljer Israel en kamp som i slutändan kommer att bryta ut om inte koncessionens tillbakadragande görs snart."

Israel har just skaffat sig en ny fiende i Mellanöstern och den är Mellanösterns största och tillsammans med Iran, dess mest skickliga väpnade styrkor."

Vi får verkligen hoppas att Israels befolkning reser sig upp mot sin egen ledning, för annars kommer det att gå landet mycket illa.

Att Ryssland kommer att låta länderna i Mellanöstern främst själva sköta sina mellanhavanden, gör att USA på goda grunder kan förväntas göra detsamma och till och med kan komma att stödja Turkiet i Kurdfrågan för att göra sig av med AIPAC-delen inom den amerikanska Djupa Staten.

With many focused squarely on President Erdogan's rhetoric, more attention must be paid to Israel's actions which aroused the rhetoric.
theduran.com|Av Adam Garrie

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram