Upprörande Information

2017-08-31

SÅ på tal om den svenska rollen i att utgöra själva syltburken utan att synas...

Alltså här med avseende på Russiagateupplösningen i det nära förestående, så kommer givetvis en rad olika förlopp att koordineras parallellt för att nå största möjliga opinionsbildningsmässiga effekt, vilket detta uppenbarligen belägger, snart kommer det att ljusna betydligt över det svenska lögnriket!

"Om den här informationen kommer ut kommer den att vara upprörande bland det amerikanska folket för att deras tid har blivit bortkastad", sa Rohrabacher till Hannity. "De har fått höra den här historien om och om igen och tryckt ner i halsen som om ryssarna samarbetade med Donald Trump, och detta är ett försök, som jag säger, att neka till detta med en röst i stämman. "

"När det amerikanska folket inser att det här är ett insidejobb och ett kuppförsök kommer de att bli upprörda." han lade till. "Jag försöker få ut det här till allmänheten nu där vi kan få denna Julian Assange-saken utredd så att folk vet att det inte var ryssarna som hackade sig in i systemet, och att det är inte var på ett sådant sätt som gjorde att informationen släpptes ut."

Assange söker efter en överenskommelse för sig med USA så att han kan avsluta sin asyl vid den ecuadorianska ambassaden i London.

Republican Rep Dana Rohrabacher has claimed he and President Donald Trump will “rendezvous” so he can relay information he received from WikiLeaks founder…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram