Inre Splittring

2017-08-31

Skall vi då gissa på att näste man till rakning har ett närmast religiöst klingande efternamn...

"Jag vet att det finns några personer i rummet just nu som är upprörda. Jag vet att det finns några globalister i rummet just nu. Och de vill inte ha dem, John, de vill inte ha avgifterna. Men jag säger att jag vill ha tariffer. "

Föremålet ifråga:

Cohn sade att han som "patriotisk amerikan" inte ville lämna sitt jobb som chef för det nationella ekonomiska rådet. "Men jag känner mig också tvungen att framhäva min nöd över händelserna under de senaste två veckorna." Han tillade att "Medborgare som står upp för jämlikhet och frihet kan aldrig jämställas med vita supremacister, neo Nazister och KKK" Cohn sa. "Jag tror att denna administration kan och måste göra mycket mer för att konsekvent och otvetydigt fördöma dessa grupper och göra allt vi kan för att läka de djupa splittringarna som finns i våra samhällen."

Cohn tillade: "Som en judisk amerikan kommer jag inte att låta neo-nazister trakassera med " judar kommer inte att ersätta oss " för att få denna jude att lämna sitt jobb och sade vidare att Trumps administration i Vita huset "kan och måste göra det bättre" I att konsekvent fördöma hatgrupper. Cohns anmärkningar stod i stark kontrast till ett uttalande från finansministeriet, Steven Mnuchin, som försvarade presidenten. Mnuchin är också judisk, och är också en tidigare Goldman-anställd.

Janet Yellen ser samtidigt ut att komma i märket, splittringen i den "judiska diasporan" i USA är nu i alla fall helt uppenbar och den förstärktes igår när Gorka uttryckte "Liberala amerikanska judar är i grunden anti-Israel."

NU får vi snart se var lojaliteten sitter och stalltipset är att filosofisk materialism kommer på tapeten i den belägenheten och vi kommer att få se hur stigmatiseringsbegreppen smulas sönder i det allmänna medvetandet i ljuset av verkligheten!

Ja, vem kunde ha sett detta komma....möjligen skall nu även ett varningens finger hållas i luften för att detta strategiska reflexiva kontrollspel, lätt kan gå för långt i känsloreaktionerna i de bredare leden av allmän medveten medvetenhet!

Hjärntvätt är bara vad det är, så den egna delaktigheten i dansen kring den gyllene kalven, är inte alltid vad som kommer ses som orsak till att systemet har kunnat existera...så oavsett om hundhuvudet är aldrig så välförtjänt så måste förlåtelse ges till den som UPPRIKTIGT söker den om inte historien skall upprepa sig.

In his tax speech earlier this afternoon, Trump thanked everyone from Steve Mnuchin to Linda McMahon and host of local Missouri politicians but seemingly snubbed…
zerohedge.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram