För Kännedom

2017-07-25

Detta är mycket bra att känna till

KORRUPTIKER GÖR MIG TRÖTTDet syns nog i mina ögon i denna film att jag är trött och besviken på den utveckling som vi ser. Att hela samhället blir kört i botten skulle bara motsägas av någon som trivs med att leva i rasmassor. Och samtidigt:Den tidigare bostadsministern tillika IT-ministern Mehmet Kaplan går ännu fri.Stefan Löfven går ännu fri.Peter Hultqvist går ännu fri.Anders Ygeman går ännu fri.(Ygeman har haft ansvaret för polisiära frågor och säkerhetsfrågor i regeringen sedan 2014 och dessförinnan satt han i riksdagen i 8 år, varav de sista fyra åren som ordförande i riksdagens trafikutskott, som hanterar just Transportstyrelsens och Trafikverkets frågor.)Det här är samtidigt också människor som gjort sig maktfullkomliga genom att lägga hela Säkerhetspolisen under ledningen av det styrande riksdagspartiet; alltså en helt inkompetent regering som agerar lakejer åt storföretag och storbanker.Det är för dessa som Svensson påstår sig ha "ingenting att dölja" och gärna lämnar ut alla sina uppgifter och elektroniska data, så att dessa kan läckas vidare såsom just skett.Faran för rikets säkerhet och hela samhället är dessa individer, korrupta och inkompetenta, som i bakgrunden samverkar och underrättar storbolag och av dessa kontrollerade verksamheter som åsyftar till ingenting annat än att cementera den Djupa statens inflytande genom delgivningen av ett alldeles för stort informationsunderlag och nycklarna till Kungariket, som det så tragiskt beskrivits...När nästintill hela landet styrs av privata aktörer så var väl detta det sista som behövdes för att slå sönder de sista spillrorna. Och det blir knappast bättre med de andra politiska kulisserna.Carl Norberg:I National Security Agency (NSA) i USA finns till exempel ett dotterföretag som heter TAO (Targeted Access Operations) med en budget på flera miljarder och mer än 1000 anställda. De sistnämnda består främst av högt drivna civila och militära hackare, datornördar, underrättelseanalytiker, datortillverkare och mjukvaruutvecklare och elingenjörerDeras jobb: Att hacka och elektroniskt infiltrera kommunikationen och verksamheten hos nästan alla regeringar på planeten, och framför allt de av underrättelsetjänstkollektivet utsedda fiender och motståndare som Ryssland och Iran.Egentligen så säger TAO:s motto allt:"Din data är vår data, din utrustning är vår utrustning när som helst, på vilken plats som helst, med alla juridiska medel."#DjupaStaten #Informationskriget

Posted by Mathias Andersson on Monday, July 24, 2017

"KORRUPTIKER GÖR MIG TRÖTT

Det syns nog i mina ögon i denna film att jag är trött och besviken på den utveckling som vi ser. Att hela samhället blir kört i botten skulle bara motsägas av någon som trivs med att leva i rasmassor. Och samtidigt:

Den tidigare bostadsministern tillika IT-ministern Mehmet Kaplan går ännu fri.

Stefan Löfven går ännu fri.

Peter Hultqvist går ännu fri.

Anders Ygeman går ännu fri.

(Ygeman har haft ansvaret för polisiära frågor och säkerhetsfrågor i regeringen sedan 2014 och dessförinnan satt han i riksdagen i 8 år, varav de sista fyra åren som ordförande i riksdagens trafikutskott, som hanterar just Transportstyrelsens och Trafikverkets frågor.)

Det här är samtidigt också människor som gjort sig maktfullkomliga genom att lägga hela Säkerhetspolisen under ledningen av det styrande riksdagspartiet; alltså en helt inkompetent regering som agerar lakejer åt storföretag och storbanker.

Det är för dessa som Svensson påstår sig ha "ingenting att dölja" och gärna lämnar ut alla sina uppgifter och elektroniska data, så att dessa kan läckas vidare såsom just skett.

Faran för rikets säkerhet och hela samhället är dessa individer, korrupta och inkompetenta, som i bakgrunden samverkar och underrättar storbolag och av dessa kontrollerade verksamheter som åsyftar till ingenting annat än att cementera den Djupa statens inflytande genom delgivningen av ett alldeles för stort informationsunderlag och nycklarna till Kungariket, som det så tragiskt beskrivits...

När nästintill hela landet styrs av privata aktörer så var väl detta det sista som behövdes för att slå sönder de sista spillrorna. Och det blir knappast bättre med de andra politiska kulisserna.

Carl Norberg:

I National Security Agency (NSA) i USA finns till exempel ett dotterföretag som heter TAO (Targeted Access Operations) med en budget på flera miljarder och mer än 1000 anställda. De sistnämnda består främst av högt drivna civila och militära hackare, datornördar, underrättelseanalytiker, datortillverkare och mjukvaruutvecklare och elingenjörer

Deras jobb: Att hacka och elektroniskt infiltrera kommunikationen och verksamheten hos nästan alla regeringar på planeten, och framför allt de av underrättelsetjänstkollektivet utsedda fiender och motståndare som Ryssland och Iran.

Egentligen så säger TAO:s motto allt:

"Din data är vår data, din utrustning är vår utrustning när som helst, på vilken plats som helst, med alla juridiska medel.""//M.A.

#DjupaStaten #Informationskriget

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram