Sammanfattat Utvecklingsläge

2017-06-30

Bortsett från den avsaknaden av parametern att den Djupa Staten faktiskt motverkas och bekämpas av Donald Trump i akt och mening - med reflexiv kontroll som strategisk metod och att han alltså VILL lämna Mellanöstern - så är denna artikel en lättöverskådlig sammanfattning av utvecklingsläget för regionen.

Den Djupa Staten är ett internationellt fenomen som i princip alla länder nu måste hantera i en eller annan omfattning för att inte destabiliseras inifrån.

Så att den OPEC - kontrollerande del som kallas för GCC nu är en död företeelse är inget mindre än något som måste har varit Donald Trumps målsättning hela tiden.

Tillsättningen av MBS är med all säkerhet påtvingad av Donald Trump för att skapa den växande fraktioneringen, precis som att tillsättningen av Niki Haley är gjord med målsättningen att exponera den Djupa Staten Anglozionistiska agenda och skapa en motverkande opinion.

Dinald Trump och alla andras problem är den Djupa Staten, det vet Donald Trump och det är därför han bråkar så öppet om hangarfartygskatapulter!

(Hangarfartyg är alltså nu helt meningslösa)

Federico PIERACCINI: In a series of almost unprecedented events among Washington's regional allies, the crisis between Saudi Arabia and Qatar seems to…
strategic-culture.org

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram