Onsdag 2017 05 31

2017-05-31

Dela vidare!Precis som vi sade i dagens klipp( vi sade dock slarvigt Syriska rebeller fast vi avsåg syriska kurder ) så kommer då strax efter klippet utspelet som vi sade var skälet för Ankara till att distansera sig från ZIONATO.USA: s beslut att beväpna kurdiska soldater i Syrien är ett ’extremt farligt’ misstag som måste vändas, sade Turkiets utrikesminister. Tidigare på tisdagen meddelades det oss att USA börjar leverera vapen till den syriska kurdiska milisen.”Sådana åtgärder är extremt farligt för Syrien som enhet och landets territoriella integritet” sade Turkiets utrikesminister Mevlut Cavusoglu till medierna på onsdagen.”Om vi letar efter stabilitet i Syrien bör vi vända tillbaka från dessa misstag”,

Posted by Carl Norberg on Wednesday, May 31, 2017

Precis som vi sade i dagens klipp( vi sade dock slarvigt Syriska rebeller fast vi avsåg syriska kurder ) så kommer då strax efter klippet utspelet som vi sade var skälet för Ankara till att distansera sig från ZIONATO.

USA: s beslut att beväpna kurdiska soldater i Syrien är ett ’extremt farligt’ misstag som måste vändas, sade Turkiets utrikesminister. Tidigare på tisdagen meddelades det oss att USA börjar leverera vapen till den syriska kurdiska milisen.

”Sådana åtgärder är extremt farligt för Syrien som enhet och landets territoriella integritet” sade Turkiets utrikesminister Mevlut Cavusoglu till medierna på onsdagen.

”Om vi letar efter stabilitet i Syrien bör vi vända tillbaka från dessa misstag”,

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram