Insiktsfullt Vetande

2017-05-31

1. Du vet det inte finns någon meningsfull skillnad mellan stora politiska partier. Det är så lätt att fastna i den polariseringsskapande vänster-höger debatten och tro att det finns en skillnad mellan de två stora politiska partierna. Dock är debatt en sak, medan åtgärder är en annan. Genom deras gärningar så skall alla känna igen dem, och det är obestridligt att det inte finns någon signifikant skillnad mellan de politiska partierna när det gäller åtgärder i de viktigaste frågorna de som berör att bankernas pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken.

2. Du förstår att de internationella privatbankerna bakom centralbanksverksamheten med BIS och IMF, är själva motorn i våra ekonomiska problem: skuldslaveri är namnet på den totalitära kraften som hotar hela mänskligheten, inte någon tillfällig politisk marionett, ism eller någon speciell girig finansiell handlare. När en liten grupp människor har förmågan att skapa välstånd ur ingenting och tjäna ränta på detta, så har de möjlighet att förslava planeten till sitt ägande oavsett vilken typ av regering som ett land påstår sig ha.

3. Du vet att förebyggande krig är aldrig nödvändigt: När vi inser att självförsvar är den enda acceptabla formen av våld, då blir vi mer medvetet medvetna människor. Att föreslå krig för att någon är annorlunda än dig, eller de i dina föreställningar kan utgöra ett hot i framtiden är helt enkelt skrattretande barockt. Och när blev idén om att bomba civila humanitär? Ingen vill kriga förutom de omoraliska kryper som gynnas av krig ur ett filosofiskt materialistiskt perspektiv.

4 Du vet att du systematiskt är förgiftad för att begränsa din förmåga att tänka utanför den etablerade ordningens struktur, hur, av vem och varför med vilket syfte: Visserligen finns det mycket kvar att lära när det gäller hur vi i hemlighet förgiftas . Men faktum kvarstår att vi systematiskt förgiftas, och det är mest rimligt att det avsiktliga syftet är att ånyo fördumma oss till utgallring som problemlösning på befolkningsfrågan. Vem kunde tro att någon är så ond att göra detta mot oskyldiga människor, kanske du frågar, tja titta på historien. När du börjar söka svaret på den frågan, är du ett steg närmare uppvaknandet.

5. Du förstår att regeringen aldrig kan lagstifta fram moral, inte heller ska den göra detta eftersom sådan bygger på vår individuella känslomässiga kompass för vår orientering. När du inser att regeringarnas bara kan göra moralen mindre meningsfull för alla och att deras roll bara till namnet är vad den är men i verkligheten inte alls är att skydda din frihet och arbeta för välbefinnandet för medborgarna, då har du vaknat till ett större medvetet medvetande. Det bör finnas en enkel lagstiftning som reglerar moral: Gör ingen skada! Därför är det omöjligt för regeringen att genomdriva moral med vapen, burar, och skatter eftersom dessa tydligt orsakar allvarliga skador på din frihet och därmed vårt sammanlagda välbefinnande.

6. Du vet att de traditionella ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedier är helägda och manipulerade av den styrande eliten som del av den Djupa Staten: Ett minskande antal människor tror fortfarande faktiskt på vad de hör som kommer från opinionsbildningsanläggningen (media) som om det vore ett evangelium, även när de redan accepterat att medierna köps och betalas av elitens styrenheter. Att erkänna att medier inte är annat än en propagandamaskin och en form av tankekontroll är de första stegen i att kunna kritiskt tänka bortom den vetenskapliga meddelanden som medierna sänder.

7. Du vet att dina grannar är inte din fiende även om ni har våldsamma ideologiska meningsskiljaktigheter: Detta är kanske det svåraste att övervinna i uppvaknandeprocessen. Men det är viktigt att förstå att dina grannar har blivit minst lika indoktrinerade och hypnotiserade som resten av oss, tills någon hjälper till att belysa motsägelser i tankar och föreställningar. De flesta av deras idéer inte är deras egna. De lider precis som resten av oss. Det är okej att fördöma deras handlingar om de är skadliga, men de som är vakna kommer inte att ge upp att sprida information som kan upplysa de som fortfarande kan vara i mörker. Ingen av oss var född lika ”vaken "som idag.

8. Du vet att slutspelets mål måste vara kontroll över planeten Jorden inom ramen för det rådande systemet: När du förstår att slutspelets barnsliga mål för det styrande etablissemanget är att ha fullständig kontroll över alla vitala aspekter av samhället genom en global regering, en-världsvaluta, internationella väpnade styrkor, och så vidare, är det enkelt att se igenom lögner och propaganda kring de mest förvirrande världshändelserna. Du kommer aldrig att gå tillbaka till viloläget när du helt accepterar denna beskrivning av verkligheten ovan som sanning.

9. Du inser att det används olika sorter av krafter för att manipulera vår fysiska värld - för att bryta motstånd: Oavsett om du är en religiös eller andlig person, vetenskaplig eller helt enkelt nyfiken, det finns många teorier om en osynlig kraft - vad som inte är medvetet blir osynligt - vid spelet i allt detta. En förtryckares bästa vapen sitter alltid i hjärnan på den som skall förtryckas. Kombinationen av exempelvis fluor och vinklad information är lättunderskattad. Självklart är det omöjligt att bevisa exakt vad allt detta är. Men bara genom att hålla ett öppet sinne om denna möjlighet, gör detta att du för evigt kommer att hålla ett mer öppet sinne om vad vi faktiskt själva. En viktig del kan vara att se, höra, smaka och känna. Aktuell forskning har visat att vi bara kan ”se” vad det synliga ljuset visar, som uppgår till den minsta bråkdelen av allt som teoretiskt kan ses inom hela spektrumet av energi. Del av allt uppvaknande är därför också att inse att det finns mycket mer som är möjligt än omöjligt och att vår hjärnas lilla procentuella användning kan expanderas betydligt.

10. Du inser att förmågan att förändra världen för dig själv vilar på dig ensam: Alltför länge har människor trott sig själva om att vara svaga, eller så har de förlitat sig på andra för att förändra världen åt dem. Du vet att du är helt vaken när du inser att du har oändlig makt att förändra världen bara genom att helt enkelt leva den förändring du vill se. Först måste du identifiera de principer som du tror på och sedan gå ut och leva efter dem. Om bara en liten minoritet vidtog åtgärder för att göra detta, skulle detta skaka jordens grundvalar.

Valet är och förblir ditt eget att göra.

18892988_10211303261992132_1995942574438890697_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram