Saknad Dimension

2017-05-29

Så om att intelligenta gangsters styr belästa busar för att kontrollera nyttiga idioter, i ett system där måttet på intelligens inte innehåller en emotionell dimension, där är det som vore livet värt någonting utan känslor:

... Det är alla falska, alltihop, överallt, upp och ner, öst och väst. Filmerna, radio och staten, böckerna och TV - allt är bedrägligt; som stiftelser och universitet och forskare, de är alla falska; och chefer och finansiärerna ... och kommissarierna och Krushchevs och Mao Tze-volfram, de är lika falska; Det är allt bara ett spel; och det finns två faror i detta fantastiska spel: först, bedrägliga människor som kommer att tro på sina egna lögner, de kommer att tro på deras eget bedrägeri mot sig själva; och det andra, under det hela, eftersom människor är i grunden bra och goda, kommer de att med tiden inse att vi lever i lögner och detta gör folk argare och argare och de riskerar att explodera.

Landskapet för politik är löjligt, fullständigt absurt. Ändå måste jag fortsätta rapportera allt detta som allvarligt. Detta är belastningen på mig och andra som gör detsamma. Att jag måste vara seriös trots det uppenbara vansinnet, och jag måste uttömma mig själv
medan jag försöker ta reda på vad som är verklighet och vad som är bedrägeri och ändå, även efter det att jag vet, jag måste ta dem båda på lika stort allvar och skriva av dem båda som om jag inte visste om de verkliga distinktionerna mellan dem.

18740481_10211282167304778_8760666363726707172_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram