Säger Vad Som Behövs

2017-04-28

En några månader gammal länk i ljuset av dagsläget med avseende på den geostrategiska utveckling som nu har förevarit.

Så Donald Trump höjer glädjen bland sina allierade genom att till exempel be sydkoreanerna att betala $ 1,5 miljarder för installation och underhåll av THAAD Missil Systemet som nyligen togs i drift på en sydkoreansk golfbana, naturligtvis utan att informera den Sydkoreanska regeringen.

Det utlöste förresten som av en händelse massprotester bland lokalbefolkningen, som motsätter sig amerikansk militarism i regionen samt de negativa effekterna av systemet för miljön.

Att Donald Trump har haft nytta av Wikileaks för att bli president är ställt utom alla rimliga tvivel.

Vi drar oss därför även till minnes att vi har fått lära oss att Sverige är ett litet och obetydligt land, som ändå är en humanitär stormakt och att härvan kring Julian Assange innehåller ingredienser av svensk natur.

Att det svenska rättsväsendet därigenom har dömt sig själv till sin egen undergång, precis som FN har gjort är sedan länge ställt utom alla rimliga tvivel, eftersom systemet i sig syftar till att upprätthålla den monetärt mekaniska funktionen av att allt färre människor ovillkorligen blir allt rikare på allt fler människors bekostnad. Att polisen bedriver spel i den Djupa Statens regi under förespegling av att ägna sig åt annat beskriver väl den svenska moralens karaktär.

Att omvärlden har missat detta? Njaaaaeeee....

Vi måste alltså kort sagt resa oss upp och själva utgöra den förändring som vi vill se.

När Petro Poroschenko uttrycker att USA har övergivit Ukraina och att Ryssland inte kommer att förlåta oss, så borde nog svenskar tänka efter lite mer på var någonstans i detta spel som de egentligen befinner sig.

Att Stockholm och London fortfarande inte bryr sig om vad FN anser i detta, säger väl egentligen vad som behöver sägas om vilken roll som FN egentligen spelar med vilka syften.

For the first time ever, Assange has released his version of events surrounding the rape allegation for which he was first arrested in 2010.
thefreethoughtproject.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram