Torsdag 2017 04 27

2017-04-27

Så efter veckor av hot och svulstig retorik, med vilda tal om att den amerikanska flottan närmar sig Nordkorea, för nu tar vi till 'ensidiga åtgärder' för att stoppa Nordkoreas ballistiska missiler och kärnvapenprogram, och efter hela den amerikanska senaten kallades för ett informationsmöte i Vita huset - som av en händelse producerade just ingenting och som varade hela 14 minuter - när USA idag efter genomgången meddelade en politik för mer av samma sak: att försöka stoppa det nordkoreanska kärnvapenprogrammet genom ”sanktioner och diplomatiskt tryck".Alla amerikaner blev såklart glada över att det inte blev en eskalering innehållande Kina och Ryssland och därmed så framstår de krigshetsande Anglozionisterna inom den Djupa Staten i en alltmer tvivelaktig dager i opinionsbildningen hos hemma publiken,för någonting måste ju förändras.....Vi beskrev detta så här tidigare:”Att USA och Kina samt därmed Ryssland nu enas allt mer öppet ifråga om den faktor, som i alla fall tidigare verkade som skapande av ett utrikespolitiskt momentum å Anglozionisternas vägnar, ger olika möjliga slutspel varav alltså storkrig inte är ett."Inget konfliktskapande momentum att bygga amerikansk inrikespolitik på var sig i Nordkorea, Mellanöstern eller Ukraina!Den Djupa Staten eroderar sönder allt snabbare!

Posted by Carl Norberg on Thursday, April 27, 2017

Så efter veckor av hot och svulstig retorik, med vilda tal om att den amerikanska flottan närmar sig Nordkorea, för nu tar vi till 'ensidiga åtgärder' för att stoppa Nordkoreas ballistiska missiler och kärnvapenprogram, och efter hela den amerikanska senaten kallades för ett informationsmöte i Vita huset - som av en händelse producerade just ingenting och som varade hela 14 minuter - när USA idag efter genomgången meddelade en politik för mer av samma sak: att försöka stoppa det nordkoreanska kärnvapenprogrammet genom ”sanktioner och diplomatiskt tryck".

Alla amerikaner blev såklart glada över att det inte blev en eskalering innehållande Kina och Ryssland och därmed så framstår de krigshetsande Anglozionisterna inom den Djupa Staten i en alltmer tvivelaktig dager i opinionsbildningen hos hemma publiken,för någonting måste ju förändras.....
Vi beskrev detta så här tidigare:

”Att USA och Kina samt därmed Ryssland nu enas allt mer öppet ifråga om den faktor, som i alla fall tidigare verkade som skapande av ett utrikespolitiskt momentum å Anglozionisternas vägnar, ger olika möjliga slutspel varav alltså storkrig inte är ett."

Inget konfliktskapande momentum att bygga amerikansk inrikespolitik på var sig i Nordkorea, Mellanöstern eller Ukraina!

Den Djupa Staten eroderar sönder allt snabbare!

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram