I Bättre & Sämre Dager

2017-04-27

Så efter veckor av hot och svulstig retorik, med vilda tal om att den amerikanska flottan närmar sig Nordkorea, för nu tar vi till 'ensidiga åtgärder' för att stoppa Nordkoreas ballistiska missiler och kärnvapenprogram, och efter hela den amerikanska senaten kallades för ett informationsmöte i Vita huset - som av en händelse producerade just ingenting och som varade hela 14 minuter - när USA idag efter genomgången meddelade en politik för mer av samma sak: att försöka stoppa det nordkoreanska kärnvapenprogrammet genom ”sanktioner och diplomatiskt tryck".

Alla amerikaner blev såklart glada över att det inte blev en eskalering innehållande Kina och Ryssland och därmed så framstår de krigshetsande Anglozionisterna inom den Djupa Staten i en alltmer tvivelaktig dager i opinionsbildningen hos hemma publiken,för någonting måste ju förändras.....

Vi beskrev detta så här tidigare:

”Att USA och Kina samt därmed Ryssland nu enas allt mer öppet ifråga om den faktor, som i alla fall tidigare verkade som skapande av ett utrikespolitiskt momentum å Anglozionisternas vägnar, ger olika möjliga slutspel varav alltså storkrig inte är ett.

Den mest teatraliska modellen – men som knappast är särskilt opinionsbildningsmässigt gångbart – är givetvis att Ryssland på något slags Hollywoodmanér bekämpar en Nordkoreansk långdistansmissil mot USA å Kinas vägnar, så att den amerikanska befolkningen blir glad, men detta som exempel faller alltså inte minst på att Nordkorea de facto saknar erforderlig bärarkapacitet av sådan långdistanskaraktär.

Mer sannolikt är det därför fortfarande att Xi via diplomatiskt säkra kanaler säkerställer Pyongyangs anpassning över tid till den verkliga och tillräckligt djupa bekämpningen av den Anglozionistiska Djupa Staten och den tillräckliga amerikanska hemmaopinion som krävs för att kunna genomföra tillräckliga förändringar utan att landet destabiliseras i en alltför stor utsträckning"

After weeks of threats of unilateral military action, joint statement by US Secretary of State Tillerson and US Defense Mattis appears to call that option off.
theduran.com|Av Alexander Mercouris

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram