Bägge Sidor

2017-04-26

Vi kan lugnt konstatera att exponeringen av den Djupa Staten rullar allt snabbare dit som det lutar!

Alltså, den Djupa Staten finns alltså alltid på båda sidorna av en konflikt - det är fundamentalt vid all polariseringsskapande destabilisering.

Ankara vet att CIA och underrättelsetjänstkollektivet försökte genomföra statskuppen mot Erdogan och Ankara vet också att den Djupa Staten - även inom Turkiet - understödjer kurdiska miliser. Ankara vet att den enda vägen framåt för Turkiet går längs sidenvägen så länge som den Djupa Staten existerar

Donald Trump vet att den Djupa Staten agerar som ovan och han vet vad som utgör hans största fiende, men han har inget annat väl än att spela detta genom strategisk reflexiv kontroll gentemot hemmaopinionen.

Kreml vet också om allt detta och agerar också i linje med att motverka denna konfliktskapande verksamhet som den Djupa Staten bedriver. Detta sker tillsammans med Syrien och Iran med avseende på ISIS - som är skapat av den Djupa Staten.

Turkish jets bombed Kurdish military forces in northern Iraq and northern Syria early…
theduran.com|Av Alex Christoforou

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram